Δεν είναι ο πρώτος καλλιτέχνης που καταφέρεται κατά του αμερικανού προέδρου, είναι ωστόσο ένας από τους πιο έξυπνους. Και διαβασμένους.

Ο αμερικανός μουσικός, τραγουδοποιός και τραγουδιστής Tom Morello δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για την τωρινή κυβέρνηση των ΗΠΑ. Σε πρόσφατη συναυλία του λοιπόν, γύρισε κάποια στιγμή την κιθάρα του και όλοι απόλαυσαν το μήνυμα που είχε να πει στον Ντόναλντ Τραμπ.

hgfdfg

Η κίνησή του είχε όπως ήταν φυσικό ανάμεικτη υποδοχή και δεν ήταν λίγοι αυτοί που έσπευσαν να καυτηριάσουν την αναίδειά του. Μόνο που ο Morello κόλλησε σε έναν σχολιαστή, κάποιον davez67, που έγραψε πικρόχολα: «Άλλος ένας πετυχημένος μουσικός που γίνεται αυτομάτως πολιτικός αναλυτής».

Τι του απάντησε ο Morello; «Δεν πρέπει κάποιος να έχει αποφοιτήσει με άριστα από το τμήμα πολιτικών επιστημών του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ για να αναγνωρίσει την ανήθικη και απάνθρωπη φύση αυτής της κυβέρνησης, αλλά τυχαίνει εγώ να έχω αποφοιτήσει με άριστα από το τμήμα πολιτικών επιστημών του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ, οπότε μπορώ να σου το επιβεβαιώσω»!

AP_17344129766410