Σε ηλικία 21 ετών είχε μια περιουσία που έφτανε τα 2,5 εκατομμύρια δολάρια και μέσα σε 12 μήνες τα έχασε όλα. Ο λόγος για τον Andrew Fashion, έναν web designer – επιχειρηματία που ανέπτυξε πολλές ιστοσελίδες. Ανάμεσα στις επιτυχίες του βρίσκονται κάποια εργαλεία για το κοινωνικό δίκτυο MySpace.

Τι έφταιξε όμως για την κατρακύλα; Λίγο ο τζόγος, λίγο οι αγορές ακινήτων και αυτοκινήτων… αρκούσαν για να κάνουν τον Andrew Thompson (το πραγματικό του επώνυμο) να τα χάσει όλα.

Αγόρασε πανάκριβο σπίτι στο Los Angeles και αρκετά αγωνιστικά αυτοκίνητα . Ακόμη, άφησε πολλά στα τραπέζια poker στο Las Vegas.

Οι ιστοσελίδες όμως δεν πήγαιναν και τόσο καλά και δεν υπήρχε πια ρευστό. Χρεοκοπημένος και με κατάθλιψη, ο ίδιος είχε παραδεχτεί: «Ήμουν νέος και χαζός. Ερχόντουσαν τόσα πολλά λεφτά, αλλά έφευγαν τόσο γρήγορα. Πόσα πολλά χρήματα απλά εξαφανίστηκαν…»

Όλα ξεκίνησαν όταν «αγόρασα το πρώτο μου αυτοκίνητο, με μετρητά. Αγόρασα το πρώτο μου σπίτι και έδωσα 80.000 δολάρια για να το ανακαινίσω. Κατέληξα με εφτά αυτοκίνητα σύνολο και κάποια που αγόρασα για τους φίλους μου. Ένας από τους φίλους μου κατέστρεψε ένα αμάξι. Κατέστρεψα κι εγώ ένα. Πλήρωσα γι’ αυτά από την τσέπη μου» είπε.

Εκτός από αυτά τα προβλήματα, ο Andrew Fashion, τώρα έχει να πληρώσει και στην εφορία 400.000 δολάρια, γεγονός που δεν υπολόγιζε.

Πλέον βρίσκεται σε μια εταιρία φωτογραφίας που ονομάζεται «Fashion N Glamour Studios» και ετοιμάζει ένα βιβλίο με το πώς έχασε τα 2.5 εκατ δολάρια. Με αυτά τα χρήματα ελπίζει ότι θα κάνει καλύτερη διαχείριση. Ο ίδιος δηλώνει: «Αντί να τα πετάω σε παιχνίδια και αυτοκίνητα, θα τα επενδύσω στην εταιρία μου η σε άλλη εταιρία».