Οι εικονιζόμενες δίδυμες έγιναν διάσημες όχι μόνο για την ομοιότητά τους αλλά και γιατί αποκάλυψαν πως κοιμούνται στο ίδιο κρεβάτι, έχουν τον ίδιο σύντροφο και ποτέ δεν απομακρύνονται η μία από την άλλη περισσότερο από λίγα μέτρα.

Οι 30χρονες Anna και Lucy DeCinque από την Αυστραλία μίλησαν στο κανάλι τους στο YouTube για την καθημερινότητά τους αλλά και το πώς βλέπουν το ενδεχόμενο γάμου και παιδιών.

«Το μόνο που φτιάξαμε πάνω μας είναι το στήθος μας», επιμένουν εξηγώντας πως η κάθε μία πλήρωσε 15.000 δολάρια. Στο πρόσωπό τους κάνουν τακτικά διάφορες θεραπείες αλλά όχι χειρουργικές επεμβάσεις, ασκούνται καθημερινά και αγοράζουν τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα κάποιο καινούριο ρούχο.

«Μας αρέσει πολύ να βγάζουμε φωτογραφίες, μας αρέσει η μόδα, να περιποιούμαστε το δέρμα μας. Αγοράζουμε ένα καινούριο φόρεμα κάθε εβδομάδα, το χρειαζόμαστε», συνεχίζουν.

Αναφορικά με την παράξενη σχέση τους με τον Ben Byrne με τον οποίο έχουν και οι δύο σχέση εδώ και τέσσερα χρόνια, λένε πως δεν είναι έτοιμες για παιδιά αλλά κάποια στιγμή θα είναι. «Ίσως ο Ben να παντρευτεί και τις δυο μας», προσθέτουν.

«Αλλά αν η μία μείνει έγκυος θα θέλει να μείνει και η άλλη γιατί θέλουμε να ζήσουμε την εμπειρία μαζί. Σε όποιον δεν καταλαβαίνει, λέμε πως αυτή είναι η άποψή του», τονίζουν. «Είμαστε αχώριστες, νιώθω πως δεν υπάρχω αν η αδελφή μου δεν είναι εδώ γύρω. Αυτή είναι η ζωή μας και είμαστε χαρούμενες έτσι».

Στο βίντεό τους συστήνουν για πρώτη φορά και τη μητέρα τους, που ζει μαζί με τις δύο κόρες της και τον κοινό σύντροφό τους.

Όταν ρωτήθηκε πώς βλέπει το γεγονός πως έχουν τον ίδιο φίλο εκείνη απάντησε: «Δεν το σκέφτομαι, είναι όμορφο».

Όταν θαυμαστής τους τις ρώτησε αν θα ζούσαν ποτέ χωριστά εκείνες το απέκλεισαν. «Αποκλείεται, θα γεράσουμε μαζί», απάντησαν και ξεκαθάρισαν πως ακόμα και στην τουαλέτα ή στο ντους πάνε μαζί.

Αποκάλυψαν επίσης πως πριν τον Ben είχε η κάθε μία τον σύντροφό τους αλλά οι φίλοι τους δεν μπορούσαν να αποδεχθούν το πόσο κοντά είναι η μία στην άλλη…

gsydansm1 gsydansm2 gsydansm3 gsydansm4 gsydansm5 gsydansm6