Η Τζίνα Ράινχαρτ θα βρεθεί στα δικαστήρια αντιμέτωπη με την ίδια της την κόρη, την 26χρονη Χοπ Γουέλκερ, η οποία μήνυσε τη μητέρα της, χωρίς ακόμα να έχει γίνει γνωστός ο λόγος.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η 57χρονη θα έχει στα δικαστήρια αντίπαλο μέλος της οικογένειάς της, αφού είχε προηγηθεί μια 11χρονη δικαστική διαμάχη της με την μητριά της Ροζ Πορτούς, μετά τον θάνατο του πατέρα της.

Το 2004 το μεγαλύτερο παιδί της, ο Τζον, από τον πρώτο της γάμο είχε απειλήσει να τη σύρει στα δικαστήρια διεκδικώντας μεγαλύτερο μερίδιο από την κληρονομιά του παππού του.

Η 57χρονη μεγιστάνας ορυχείων έχει σήμερα στην κατοχή της τρία ανθρακωρυχεία και ένα ορυχείο σιδηρομεταλλεύματος, που βρίσκονται μεταξύ των δέκα πιο υποσχόμενων μεταλλευτικών έργων στον κόσμο, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα.

Αν η επιχείρηση της «Hancock Prospecting» ήταν εισηγμένη στο χρηματιστήριο, θα είχε καθαρή αξία ύψους 30 δισ. δολαρίων, που είναι αρκετή για να εξασφαλίσει τη θέση της στο τοπ 10 των πλουσιότερων ανθρώπων του κόσμου.