Η Alison Walker πάσχει από βουλιμία και ανορεξία από τα 15 της χρόνια. Έκτοτε έχει νοσηλευτεί 15 φορές προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή.

Πέρυσι, έχοντας λάβει την απαραίτητη ψυχολογική βοήθεια κατάφερε να ξεπεράσει το φόβο της. Όμως η ζημιά που είχε κάνει στον οργανισμό της όλα αυτά τα χρόνια δεν της επέτρεψε να έχει μια φυσιολογική ζωή.

Το πεπτικό της σύστημα δεν μπορεί να επεξεργαστεί κατάλληλα το φαγητό που καταναλώνει με αποτέλεσμα η 33χρονη πλέον γυναίκα να αδυνατεί να καταναλώνει μεγάλες ποσότητες φαγητού καθώς και γεύματα με έντονες γεύσεις αλλά και αυτά που περιέχουν λαχανικά γιατί τις προκαλούν τάσεις εμετού.

Χθες η ίδια παραδέχτηκε πόσο θα ήθελε να απολαύσει ένα φυσιολογικό γεύμα και λιχουδιές όπως κέικ και σοκολάτα. Συγκεκριμένα, δήλωσε τα εξής: «Νιώθω συνεχώς κουρασμένη και κρυώνω. Δεν είναι ένας ευχάριστος τρόπος να ζει κανείς. Επί 18 χρόνια βρίσκομαι σε έναν φαύλο κύκλο. Συνέχεια μπαινοβγαίνω στα νοσοκομεία.

Είμαι απλά μια δυστυχισμένη παρουσία και τίποτα άλλο. Αυτό δεν είναι ζωή. Τώρα ακολουθώ μια πολύ αυστηρή δίαιτα. Μπορώ να καταναλώνω γεύματα χαμηλά σε θερμίδες όπως για παράδειγμα γιαούρτι χαμηλών λιπαρών. Συχνά φαντάζομαι ότι απολαμβάνω λιχουδιές, όπως κέικ όμως φοβάμαι ότι κάτι τέτοιο δε θα συμβεί ποτέ. Είναι τόσο ειρωνικό και άδικο».

Η Alison πρωτοεμφάνισε τα συμπτώματα όντας ακόμα μαθήτρια όταν άρχισαν να την ενοχλούν κάποιοι συμμαθητές της.