O Bobby Ray Simmons Jr, γνωστός και ως B.o.B. είναι αμερικανός ράπερ και μουσικός παραγωγός και εσχάτως απασχολεί τους διεθνείς ειδησεογραφικούς ιστότοπους όπως Guardian ή το γερμανικό Spiegel για την επιμονή του ότι η Γη είναι επίπεδη!

Μάλιστα, ποστάρει διαρκώς ολοένα και περισσότερα στοιχεία και φωτογραφίες στο Twitter που αποδεικνύουν, όπως λέει, τους ισχυρισμούς του και καταρρίπτει τα όσα υποστηρίζουν οι σύγχρονοι επιστήμονες.

«Ο ορίζοντας που βλέπω είναι ίσιος», γράφει σε ένα. «Πως γίνεται να βλέπεις τα σημάδια και να πιστεύεις ακόμη πως είναι στρογγυλή;», διερωτάται σε κάποιο άλλο. «Μην πιστεύετε απλά αυτά που λέω. Ερευνήστε» και «Μπορείτε να αναμασάτε πληροφορίες συνέχεια, αλλά αυτό δεν αλλάζει τη φυσική», είναι μερικά ακόμα.

Ο ίδιος υποστηρίζει παθιασμένα ότι αν η Γη ήταν πράγματι σφαιρική, θα υπήρχε η απόδειξη ότι κοιτάζοντας τον ορίζοντα στο βάθος θα αποκαλυπτόταν η καμπυλότητα… «Θέλουν να είμαι ένας απλός ράπερ που δεν αμφισβητεί ό,τι του σερβίρουν», λέει πεπεισμένος πως οι επιστήμονες μάλλον είναι… μασόνοι: «οι επιστήμονες που διέδωσαν την ιδέα της σφαιρικής Γης ήταν μασόνοι».

Δείτε μερικά από τα Tweets του ράπερ:

bob2 bob3 bob4 bob5 bob6 bob7 bob8