«Έκλεψε την παιδική μου ηλικία» δηλώνει σήμερα η 36χρονη Tina Renton η οποία βρήκε το θάρρος να μηνύσει τον πατριό της για σεξουαλική κακοποίηση ύστερα από 20 χρόνια.

Συγκεκριμένα, η κοπέλα η οποία παντρεύτηκε μόλις πέρυσι κατηγόρησε τον πατριό της ότι τη βίαζε από τα έξι της χρόνια μέχρι την ηλικία των δεκαπέντε, δηλαδή συνολικά για εννιά χρόνια.

Σήμερα, έχοντας πια αποκτήσει δύο παιδιά η γυναίκα η οποία σπούδασε νομική, αποφάσισε να μηνύσει τον πατριό της εξηγώντας: « Δεν ήξερα ότι υπήρχε δυνατότητα να γίνει εκδίκαση για κάτι που έχει πραγματοποιηθεί πριν από τόσα χρόνια. Δεν το κατήγγειλα νωρίτερα γιατί ήμουν μια νεαρή μητέρα και είχα έλλειψη αυτοπεποίθησης»

Ο άντρας καταδικάστηκε σε 14 χρόνια φυλάκισης. Σχετικά με αυτό η κοπέλα είπε: « Το να τον βλέπω να τιμωρείται ήταν κάτι που δε θα μπορούσα να φανταστώ ποτέ. Είμαι πολύ ικανοποιημένη που όλοι πλέον ξέρουν την αλήθεια γι αυτόν. Μου έκλεψε την παιδική μου ηλικία αλλά τελικά πήρε αυτό που του άξιζε κι εγώ τώρα μπορώ να συνεχίσω κανονικά τη ζωή μου».