Το δριμύ κατηγορώ δύο γονιών για τον χαμό του γιου τους που πήγε στο νοσοκομείο προς αναζήτησης βοήθειας και ενώ είχε πέσει νεκρός στο διάδρομο, οι νοσοκόμες περνούσαν από πάνω θεωρώντας ότι κοιμάται για περισσότερο από 10 ώρες.

Το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης έχει καταγράψει το όλο περιστατικό. Σήμερα ένας ιατροδικαστής αποφάνθηκε ότι θα μπορούσε να είχε αποτραπεί ο θάνατος του άτυχου άντρα.

Ο 41 ετών κύριος Thompson είχε πάρει ένα cocktail ναρκωτικών και αλκοόλ και αντί να μεταφερθεί στα επείγοντα, τον άφησαν να ψυχορραγήσει στο πάτωμα. Από τη μεριά του το προσωπικό του νοσοκομείου πετάει το μπαλάκι από τον έναν στον άλλον, με γενικό συμπέρασμα ότι θεώρησαν ότι θα ήταν καλύτερο να τον αφήσουν να κοιμηθεί μέχρι να φύγουν τα συμπτώματα του αλκοόλ.

Όπως ήταν αναμενόμενο όταν η οικογένεια είδε το βίντεο στο οποίο ο άνθρωπός τους πεθαίνει μπροστά στα μάτια τους στο διάδρομο ενός νοσοκομείου στο οποίο πήγε ακριβώς για να ζητήσει βοήθεια, γέμισαν ντροπή και οργή. Σαν να μην έφτανε αυτό όταν επιτέλους συνειδητοποίησαν ότι ήταν νεκρός τελικά ο άνθρωπος, τον έσυραν σαν το τσουβάλι για να τον απομακρύνουν από το διάδρομο.

Αν και η διεύθυνση του νοσοκομείου έστειλε επιστολή ζητώντας συγγνώμη και ενώ η υπόθεση διερευνάται ακόμα το συγγενικό του περιβάλλον δύσκολα θα αντεπεξέρθει στο άδικο αυτό θάνατο.