Ο David Oakes δεν δίστασε να πυροβολήσει στο κεφάλι και να σκοτώσει την πρώην σύντροφό του, την 38χρονη Chrissie Chambers, αλλά και τη δίχρονη κόρη τους Shania, την κηδεμονία της οποίας προσπαθούσε να αποκτήσει.

Ο άνεργος οικοδόμος από το Essex αφού σκότωσε την οικογένειά του προσπάθησε να αυτοκτονήσει, αλλά απέτυχε. Τραυματίστηκε, όμως, στο πρόσωπο όταν το όπλο του εκπυροσκρότησε.

Το 38χρονο θύμα μία μέρα πριν τη δολοφονία της είχε ειδοποιήσει την αστυνομία για παρενόχληση από τον πρώην σύζυγό της και απειλές ότι θα τη σκοτώσει, γεγονός που το επιβεβαιώνει και ο αδερφός της άτυχης Chrissie. Ο δολοφόνος συχνά ασκούσε βία και στο 11χρονο γιο της Chrissie από προηγούμενο γάμο και το παιδί είχε αναγκαστεί να φύγει από το σπίτι και να μετακομίσει μαζί με τον πατέρα του. «Η μητέρα μου χώρισε με τον David εξαιτίας μου, πάντα μας έβαζε προτεραιότητα» λέει ο 11χρονος στην Daily Mail.

Σύμφωνα με τους φίλους της 38χρονης γυναίκας η αστυνομία ήταν ενήμερη για τη βία και τις απειλές του David, αλλά είχαν πει στην Chrissie: «Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, μέχρι κάτι να σου συμβεί».

«Ήταν φοβισμένη και έκλαιγε» λέει ένας στενός οικογενειακός φίλος.

Η 10χρονη κόρη της Chrissie, Chelsea, κατάφερε να δραπετεύσει από το παράθυρό του δωματίου της δευτερόλεπτα πριν τη δολοφονία της μητέρας και της 2χρονης αδερφής της.


Ο David Oakes


H Chrissie με τις δύο κόρες της, τη δίχρονη Shania, που δολοφονήθηκε από τον πατέρα της και τη 10χρονη Chelsea, που κατάφερε να ξεφύγει


Πανοραμική θέα του σπιτιού όπου έγινε η δολοφονία