Έναν περίεργο εθισμό αναφέρει πως έχει ένας Άγγλος που ζει στις ΗΠΑ, αφού τον εξιτάρει να κάνει σεξ με παντρεμένες γυναίκες κι ακόμα καλύτερα αν η γυναίκα είναι σύζυγος κάποιου φίλου του ή επιχειρηματικού συνεργάτη του.

Ο πρόστυχος Βρετανός αποκάλυψε το φετίχ του σε συνέντευξη στην «Daily Mail», όπου τόνισε πως δεν πρόκειται για παρεκκλίνουσα συμπεριφορά κι επέμενε πως είναι πιο συνηθισμένο από όσο νομίζουμε.

Ο 56χρονος άνδρας είναι κι ο ίδιος παντρεμένος, αλλά κρατά κρυφή αυτήν τη δραστηριότητά του από τη σύζυγό του: «Κανείς δεν πληγώνεται, αν κανείς δεν το μάθει».

Ο Βρετανός στη συνέχεια ισχυρίστηκε πως ήταν ο μικρότερος στην οικογένειά του και ήταν ένα παραμελημένο παιδί που ζούσε στη σκιά των μεγαλύτερων αδελφών του. Όταν έφτασε στην εφηβεία, ανακάλυψε για πρώτη φόρα την έξαψη που ένιωσε όταν έκανε σεξ με την κοπέλα του αδερφού του: «Αισθάνθηκα δυνατός, σαν να ήμουν στην κορυφή του κόσμου», θυμάται. «Το να κοιμηθώ με την κοπέλα του αδελφού μου μου έδωσε μια επιπλέον αίσθηση, επειδή έκανα σεξ με κάποια που αυτός -ένας από τα “χρυσά αγοράκια” που είχαν όλη την προσοχή των γονιών μου- αγαπούσε. Επιτέλους, ήμουν εγώ αυτός που είχε τον έλεγχο».

Τη δεκαετία του ’90, ο Άγγλος μετακόμισε στις ΗΠΑ μέσα στην άνθιση της τεχνολογίας του διαδικτύου, εργαζόμενος στη Σίλικον Βάλεϊ. Τώρα ο 56χρονος εργάζεται στη χρηματοοικονομική τεχνολογία και εξηγεί πως προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τις γνωριμίες του, για να γνωρίσει περισσότερες παντρεμένες. «Όταν γνωρίζω έναν νέο συνάδελφο, πάντα αναρωτιέμαι πώς είναι η σύζυγός του. Όλοι πιστεύουν ότι το άλλο τους μισό είναι διαφορετικό και δεν θα ξεστρατίσει ποτέ. Αλλά, ειλικρινά, αν τους δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία, δεν είναι έτσι».

Ενώ η βρετανική προφορά του του έχει δώσει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, όταν πρόκειται να σαγηνεύσει παντρεμένες καλλονές, ο ερωτύλος παραδέχεται ότι δεν είναι όμορφος, κάτι που λειτουργεί υπέρ του: «Το καταφέρνω γιατί είμαι ο τελευταίος άνθρωπος που θα περίμενες να σαγηνεύσει τη γυναίκα σου», ισχυρίστηκε και συνέχισε: «Δεν είμαι ακριβώς ο Brad Pitt. Είμαι ένας αρκετά μέτριος τύπος, με κανονικό ύψος και καραφλός».

Ο Βρετανός ορκίστηκε να σταματήσει τις ερωτικές περιπλανήσεις του, όταν παντρεύτηκε τη δεύτερη σύζυγό του πριν από τέσσερα χρόνια. Ωστόσο, παραδέχεται ότι δεν μπόρεσε να σταματήσει να φλερτάρει γυναίκες με βέρα στο δάχτυλο όπως αναφέρει η «New York Post».