Η Μegan Fox είναι το κατ’ εξοχήν sex symbol και τα μακριά μαλλιά της ήταν ανέκαθεν το σήμα κατατεθέν της. Στο παρελθόν έχει πειραματιστεί τόσο με το χρώμα όσο και με τα χτενίσματά της, αλλά μέχρι τώρα δεν είχε μειώσει τόσο πολύ το μήκος τους.

Ο Δημήτρης Γιαννέτος, που κάνει πλέον διεθνή καριέρα στο Hollywood και επιμελείται τα μαλλιά των μεγαλύτερων celebrities, την έπεισε να αποχωριστεί τα μακριά μαλλιά της και εκ του αποτελέσματος είχε απόλυτο δίκιο, καθώς το νέο hair look της ηθοποιού είναι πολύ κολακευτικό και πιο κοριτσίστικο.

Η Fox απέκτησε ένα κοντό καστανό καρέ με αφέλειες, το οποίο αναδείκνυε το πρόσωπό της και την έκανε πιο γλυκιά και πιο προσιτή, αφήνοντας πίσω αυτό το επιθετικά σεξουαλικό προφίλ που είχε μέχρι σήμερα. Παρέμεινε σέξι και όμορφη, αλλά με έναν πιο ρομαντικό και αθώο τρόπο. Άλλη μια star, λοιπόν, που υπέκυψε στη γοητεία του καρέ. Ίσως με τη Megan έπεσε και το τελευταίο κάστρο και αυτό έγινε από τα καλύτερα χέρια, αυτά του Έλληνα hairstylist.

Στην ανάρτηση που έκανε ο Δημήτρης Γιαννέτος στον επαγγελματικό του λογαριασμό στο Instagram, είδαμε την ηθοποιό με το καστανό καρέ της σε τρία διαφορετικά looks, με ελαφρύ κυματισμό και λίγο όγκο. Η Μegan Fox φορούσε ένα απλό λευκό tank top, μπλε denim παντελόνι και μπλε denim μπουφάν, ενώ στοn λαιμό της φορούσε ένα ’90s κόκκινο φουλάρι με το χαρακτηριστικό μοτίβο με το λαχούρι.

https://www.instagram.com/p/C6loRIVLsE0/?hl=el&img_index=1