Η Αλεξάνδρα Νίκα και ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα γίνουν σύντομα γονείς για πρώτη φορά καθώς η σύντροφος του τραγουδιστή είναι έγκυος και σύμφωνα με πληροφορίες θα γεννήσει ένα αγοράκι. Χθες το βράδυ ο Κωνσταντίνος Αργυρός εμφανίστηκε σε φιλανθρωπική συναυλία στο Ηρώδειο και εκεί βρέθηκε και η σύντροφός του μαζί με την υπόλοιπη οικογένειά του για να τον παρακολουθήσουν.

Μάλιστα ο πατέρας του τραγουδιστή επιβεβαίωσε την είδηση ότι θα γίνει παππούς και εξέφρασε την επιθυμία ο εγγονός του να πάρει το όνομά του που είναι Βασίλης. Η Αλεξάνδρα Νίκα συνοδευόταν από την μητέρα της Μιράντα Πατέρα και είδε τον σύντροφό της που την ευχαρίστησε από τη σκηνή.

Για την εμφάνισή της η Αλεξάνδρα Νίκα επέλεξε ένα κλειστό μαύρο μακρύ φόρεμα και two toned μπαλαρίνες με την υπογραφή του οίκου Chanel ενώ ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με λευκό clutch. Oι slingback μπαλαρίνες που φορούσε η σύντροφος του Κωνσταντίνου Αργυρού κοστίζουν 1.100 δολάρια στο επίσημο site του οίκου, είναι δερμάτινες και έχουν μπεζ χρήμα και λίγο μαύρο στις μύτες τους.

Η Αλεξάνδρα Νίκα χτένισε τα μαλλιά της σε μια ψηλή αλογοουρά και ήταν πολύ διακριτικά βαμμένη σε γήινους τόνους, με ρουζ στο χρώμα της τερακότα, ασορτί σκιά και nude glossy κραγιόν. Στο λαιμό της φόρεσε ένα λεπτό κολιέ και αν διακρίναμε καλά στο δάκτυλό της υπάρχει ένα μονόπετρο δαχτυλίδι.

Chanel Slingbacks Goatskin & GrosgrainBeige & Black $1,100