Η Nicole Kidman ξέρει πως να κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις και 25 χρόνια μετά την παρουσία της στο Φεστιβάλ της Βενετίας με την εμβληματική ταινία «Eyes wide shut» στην οποία συμπρωταγωνίστησε με τον πρώην σύζυγό της Tom Cruise, επανήλθε στο συγκεκριμένο κόκκινο χαλί για να αφήσει ξανά το σημάδι της.

Η Nicole Kidman στα 56 της χρόνια πλέον, περπάτησε στο red carpet την Παρασκευή 29 Αυγούστου με αφορμή την προβολή της νέας ταινία «Babygirl» στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τον Harris Dickinson, τον Antonio Banderas, τον Jude Law και τον Jean Reno.

Για την πρεμιέρα, η Nicole Kidman ήταν εκθαμβωτική με δημιουργία του οίκου Schiaparelli που διέθετε εντυπωσιακό μπούστο σε στιλ κορσέ με κορδόνια και δομημένη σιλουέτα, κεντημένο με πούλιες, χάντρες και κρόσια στο τελείωμα ενώ το μαύρο κάτω μέρος από πίσω διέθετε ένα βαθύ σκίσιμο που άφηνε τις κομψές μαύρες γόβες της να φανούν.

Το μακιγιάζ της επιμελήθηκε ο Jason Bolden, τονίζοντας το βλέμμα της με smokey eyes ενώ τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα σε ανάλαφρους κυματισμούς.

Για την ερμηνεία της η πρωταγωνίστρια απέσπασε ένα χειροκρότημα διάρκειας 7 λεπτών από το κοινό.

Nicole Kidman poses for photographers upon arrival for the premiere of the film ‘Babygirl’ during the 81st edition of the Venice Film Festival in Venice, Italy, on Friday, Aug. 30, 2024. (Photo by Joel C Ryan/Invision/AP)