H Kατερίνα Στικούδη βρέθηκε στη Μύκονο μαζί με το σύζυγό της Bαγγέλη Σερίφη και τον φίλο τους Στέφανο Μιλάτο και ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε να περπατούν στα Ματογιάννια.

Η Κατερίνα Στικούδη είχε επιλέξει για τη βραδινή της βόλτα ένα φόρεμα με πάρα πολύ έντονα cut outs και διαφάνεια σε κιτρινόμαυρο χρώμα με ασορτί μπικίνι από μέσα και χρυσές μπότες τύπου cowboy. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με χρυσά chunky κοσμήματα.

Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια, άφησε τα μαλλιά της λυτά, ήταν χτενισμένα σε έντονες μπούκλες και το μακιγιάζ της είχε ως βασικό στοιχείο το έντονο κόκκινο κραγιόν ενώ είχε κόκκινο μανικιούρ.

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε αν οι μπότες φοριούνται το καλοκαίρι αφ’ενός να πούμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που τις βλέπουμε φορεμένες με φουστάνι στη Μύκονο, έχουμε αναφερθεί σε άλλο άρθρο μας στην Ιrene Angelopoulos που συνδύασε μαύρες μπότες τύπου cowboy με βραδινό ρούχο και αφ’ετέρου οι μπότες πράγματι μπορούν να φορεθούν όλες τις εποχές συνδυασμένες σωστά για ένα bohemian ή εκκεντρικό look.

Oι φωτογραφίες αποδεικνύουν πως το look της Κατερίνας Στικούδη είναι εκκεντρικό και εναρμονίζεται απόλυτα με το γενικότερο avant garde ύφος των εμφανίσεων της Μυκόνου.