Ποια από εμάς δεν έψαξε, βρήκε και φόρεσε εξαιρετικά χαμηλοκάβαλα παντελόνια και φούστες κατά τη δεκαετία του 2000; Μερικές φορές τα ρούχα μας ήταν τόσο low waist που άφηναν εκτεθειμένο το εσώρουχό μας, ενώ αρκετές φορές αναρωτηθήκαμε αν έκανε τα πόδια μας να δείχνουν πιο κοντά.

Κι ενώ στα 90s μεσουράνησαν τα ψηλόμεσα mom fit παντελόνια και φούστες δίνοντας τη σκυτάλη στα χαμηλοκάβαλα στα 00s, κάτι τέτοιο έγινε και τα προηγούμενα χρόνια όταν ο κύκλος της μόδας ξαναέφερε στο προσκήνιο τα high waist ρούχα, τα οποία μεταξύ μας είναι και πολύ πιο κολακευτικά.

Ωστόσο, οι low waist φούστες επανεμφανίστηκαν στις πασαρέλες για τη σεζόν του 2024 με σχέδια όπως flowing skirts τις οποίες είδαμε από Acne Studios, balloon micro από Μiu Miu, knitted από τoν οίκο Chanel, slip και denim.

H Aλεξάνδρα Παναγιώταρου φωτογραφήθηκε στη Μύκονο με ένα look που αποτελείται από ένα λευκό crop top και μια denim micro balloon φούστα, ενώ ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με λευκά ψηλοτάκουνα strappy πέδιλα, μια μικρή τσάντα Louis Vuitton και χρυσά oversize σκουλαρίκια.