Πού επιλέγουν να δώσουν έμφαση οι αστέρες του Χόλιγουντ για τις πιο σέξι εμφανίσεις τους; Διαβάστε τα «μυστικά» τους…

Ενυδατωμένη επιδερμίδα

Η Emmy Rossum χρησιμοποιεί προϊόντα τα οποία έχουν βασιστεί στο κρασί και έχουν ισχυρή αντιοξειδωτική δράση. Με αυτό τον τρόπο φροντίζει ώστε η επιδερμίδα της να είναι μονίμως ενυδατωμένη.

Έμφαση στα χείλη

Μπορείτε να δώσετε έμφαση στα χείλη σας τονίζοντας το πάνω μέρος τους, εκεί όπου σχηματίζεται μία καρδιά. Μιμηθείτε αυτό που κάνει η Carly Rae Jepsen η οποία βάζει πριν το μακιγιάζ μία ιριδίζουσα πούδρα σε σαμπανιζέ χρώμα.

Χαλαρές τούφες

Ο στιλίστας των διασήμων Mark Townsend για να είναι τα μαλλιά της Christina Aguilera περιποιημένα αλλά και για να αποφύγει την εμφάνιση «κράνος» παίρνει ένα προϊόν στιλιζαρίσματος με κρεμώδη υφή, το ζεσταίνει τρίβοντας τα δάχτυλά του και μετά τα περνάει ανάμεσα στα μαλλιά, ελευθερώνοντας μερικές τούφες.

Ελαφριές μπούκλες

Το χτένισμα με ειδικό ψαλίδι για μπούκλες μπορεί να είναι λίγο υπερβολικό για αυτό το λόγο ο στιλίστας Davy Newkirk αφού δώσει στα μαλλιά την απαραίτητη φόρμα τα χτενίζει με τα δάχτυλά του σπάζοντας τους σφιχτούς δεσμούς και δίνοντας ένα boho αποτέλεσμα για τη Jessica Biel.

Τεχνητό μαύρισμα

Η Kim Kardashian για να αποκτήσει το επιθυμητό μπρονζέ χρώμα ακολουθεί την τεχνική του τεχνητού μαυρίσματος με ψεκασμό σε ένα σπα της επιλογής της. Μέσα σε λιγότερο από μισή ώρα είναι μαυρισμένη!

Πορσελάνινη επιδερμίδα

Η Carey Mulligan διατηρεί την πορσελάνινη επιδερμίδα της κάνοντας συχνούς καθαρισμούς και ειδικά προϊόντα τα οποία βοηθάει στην διατήρηση του κολλαγόνου.

Έντονο βλέμμα

Η Elizabeth Banks αποκτά το έντονο βλέμμα που την κάνει να ξεχωρίζει με ιδιαίτερα χρώματα στο μακιγιάζ των ματιών της.

Στην εμφάνιση της στα MTV Movie Awards επέλεξε γκρι σκιά για τη βάση των βλεφαρίδων, στη συνέχεια την ανέμειξε με μωβ σκιά και ολοκλήρωσε με ροζ μάσκαρα!

Πηγή: myself.gr