Γίνεται εύκολα γρήγορα και δε χρειάζεται πολλά υλικά.
Υλικά
250 γρ. σπαγγέτι
180 γρ. τόνος κονσέρβα σε λάδι
1 κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
1 μικρή κονσέρβα ξεφλουδισμένες ντομάτες
1 κουταλιά λάδι
1/4 κουταλάκι θυμάρι
1/4 κουταλάκι δενδρολίβανο
1 κουταλιά κάπαρη
λίγο γάλα
πιπέρι, αλάτι
Εκτέλεση
Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο αφού τα ψιλοκόψουμε. Προσθέτουμε τον τόνο σε μικρά κομμάτια. Αφού πάρει λίγο, προσθέτουμε τις ντομάτες, το θυμάρι, το δενδρολίβανο, το αλάτι και το πιπέρι και την κάπαρη. Αν είναι ξηρό, προσθέτουμε γάλα. Βράζουμε και στραγγίζουμε τα σπαγγέτι και τα περιχύνουμε με τη σάλτσα.
Πηγή: myworld.gr