Είστε έτοιμοι να ζήσετε το καλοκαίρι σας; Το Carroten είναι εδώ, για να βουτήξετε μαζί του στην καλύτερη εποχή του χρόνου, προστατευμένοι, λαμπεροί, φωτεινοί. Εσείς απλώς επιλέξτε το Carroten που σας ταιριάζει μέσα από τη νέα ανανεωμένη σειρά, σε συνδυασμό με τα ήδη αγαπημένα σας και… φύγαμε! Το Carroten φέτος κάνει άλλο ένα βήμα για την πιο ολοκληρωμένη προστασία σας, με εξελιγμένες συνθέσεις και καινοτομίες!

Η σειρά Carroten Γαλακτώματα και Spray Προστασίας SPF30, ανανεώνεται και φρεσκάρεται για να είναι και φέτος η top επιλογή! Ενισχυμένη με μια 3πλή καινοτομία – UVB+UVA+IR καινοτόμα αντηλιακή προστασία, Aqua Mimic τεχνολογία για βαθιά ενυδάτωσηκαι μεταξένια υφή, αποτελεί την ιδανική προστασία και περιποίηση της επιδερμίδας σας κάτω από την ήλιο.

Το λανσάρισμα που θα λατρέψετε ακούει στο όνομα Carroten Wet Skin Fresh Mists. Η προηγμένη τεχνολογία AQUA SKIN σε συνδυασμό με το προηγμένη σύστημα προστασίας UV balance, επιτρέπουν τη διάφανη εφαρμογή των mistsprays σε βρεγμένο ή στεγνό δέρμα. Ιδανικά για τους λάτρεις των θαλάσσιων sports!

H οικογενειακή αντηλιακή προστασία γίνεται ξανά παιχνίδι, με την ανανεωμένη σύνθεση του Carroten Family Trigger Spray SPF30 για σώμα και πρόσωπο, την ανανεωμένη υποαλλεργική σειρά παιδικών αντηλιακών Carroten Kids, αλλά και για τους ακόμα πιο μικρούς μας φίλους με το Carroten Baby, την Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου & Σώματος για Μωρά & Νήπια.

Για σας που το μαύρισμα είναι λατρεία, το Carroten Summer Dreams ανανεώνεται και κυκλοφορεί πλέον με δύο λάδια μαυρίσματος, εντατικού μαυρίσματος χωρίς προστασία και έντονου μαυρίσματος με SPF6, με ονειρεμένο άρωμα εξωτικής καρύδας!

Και δεν θα μπορούσε να λείπει η νέα σειρά προσώπου και σώματος Carroten AGE BLOCK Series για τις απαιτητικές στον ήλιο επιδερμίδες, η οποία συνδυάζει αντιγήρανση και αντηλιακή προστασία σε μία μόνο κρέμα!

Το αντηλιακό σου είναι το Carroten. Ζήσε το καλοκαίρι σου!

Γαλακτώματα και spray προστασίας

6_CarrotenSuncareSPF30

Ανεπτυγμένα για να προστατεύουν αποτελεσματικά από τη UV+IR ακτινοβολία, με εξαιρετικά περιποιητική σύνθεση, φροντίζουν σε βάθος την επιδερμίδα σας και διατηρούν την υγρασία της σε ιδανικά επίπεδα. Αφεθείτε άφοβα στο καλοκαίρι.

1. ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ SPF30 200ML

Το περιποιητικό γαλάκτωμα προστασίας Carroten SPF 30, που αγκαλιάζει την επιδερμίδα με ένα πέπλο βελούδινης απαλότητας και ανάλαφρη υφή, ανανεώνεται τόσο στην εμφάνισή του, όσο και στη σύνθεσή του φέτος το καλοκαίρι. Η προηγμένη σύνθεση του, βασίζεται στο 3πλό σύστημα προστασίας Carroten (UVB+UVA+ΙR), ώστε να είστε πλήρως προστατευμένοι από το μεγαλύτερο φάσμα της ηλιακής ακτινοβολίας:

– Την επιβλαβή υπεριώδη ακτινοβολία (UV), που ευθύνεται για τα ηλιακά εγκαύματα και την πρόωρη γήρανση.

– Την υπέρυθρη ακτινοβολία (IR), που ευθύνεται για ορατές βλάβες της επιδερμίδας (αφυδάτωση, δυσανεξία, ρυτίδες, ατέλειες).

Eμπλουτισμένo με την εξελιγμένη τεχνολογία ενυδάτωσης Aqua Mimic, που μιμείται τους φυσικούς μηχανισμούς ενυδάτωσης της επιδερμίδας, για να διατηρεί την υγρασία της σε ιδανικά επίπεδα. Με silky, light υφή, απορροφάται γρήγορα και χαρίζει μοναδικά απαλή επιδερμίδα.

Απολαύστε τον ήλιο ξέγνοιαστα!

2. ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ SPRAY SPF30 200ML

Το νέο Αντηλιακό Spray Προστασίας Carroten SPF30, φέρνει με μία κίνηση, όλη την προστασία και τη φροντίδα Carroten, γρήγορα και εύκολα! Ανανεωμένο τόσο στην εμφάνισή του, όσο και στη σύνθεσή του φέτος το καλοκαίρι, θα κάνει την προστασία μας από τον ήλιο, παιχνίδι! Η προηγμένη σύνθεσή του, βασίζεται στο 3πλό σύστημα προστασίας Carroten (UVB+UVA+ΙR), ώστε να είστε πλήρως προστατευμένοι από το μεγαλύτερο φάσμα της ηλιακής ακτινοβολίας:

– Την επιβλαβή υπεριώδη ακτινοβολία (UV), που ευθύνεται για τα ηλιακά εγκαύματα και την πρόωρη γήρανση.

– Την υπέρυθρη ακτινοβολία (IR), που ευθύνεται για ορατές βλάβες της επιδερμίδας (αφυδάτωση, δυσανεξία, ρυτίδες, ατέλειες).

Εμπλουτισμένο με την εξελιγμένη τεχνολογία ενυδάτωσης Aqua Mimic, που μιμείται τους φυσικούς μηχανισμούς ενυδάτωσης της επιδερμίδας, για να διατηρεί την υγρασία της σε ιδανικά επίπεδα. Με silky, light υφή, απορροφάται γρήγορα και χαρίζει μοναδικά απαλή επιδερμίδα.

Απολαύστε τον ήλιο ξέγνοιαστα!

3. FAMILY ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ SPRAY ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ & ΣΩΜΑΤΟΣ SPF30

Μεγάλοι και μικροί προστατευμένοι από τον ήλιο! Με ένα φσουτ! Όλη η οικογένεια μπορεί να ξεκινήσει το παιχνίδι στην άμμο. Ανανεωμένη εμφάνιση για το αντηλιακό που αγαπήθηκε από όλη την οικογένεια. Με προηγμένη σύνθεση, περιέχει το καινοτόμο 3πλό σύστημα προστασίας Carroten (UVB+UVA+ΙR), για ευρεία προφύλαξη από το μεγαλύτερο φάσμα της ηλιακής ακτινοβολίας:

– Την επιβλαβή υπεριώδη ακτινοβολία (UV), που ευθύνεται για τα ηλιακά εγκαύματα και την πρόωρη γήρανση.

– Την υπέρυθρη ακτινοβολία (IR), που ευθύνεται για ορατές βλάβες της επιδερμίδας (αφυδάτωση, δυσανεξία, ρυτίδες, ατέλειες).

Είναι υποαλλεργικό, ενώ έχει μη φωτοερεθιστική σύνθεση για μεγιστοποιημένη ανεκτικότητα από κάθε τύπου επιδερμίδα. Ανεπτυγμένο κατά τρόπο, ώστε να ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος αλλεργικής αντίδρασης. Το παιχνίδι μόλις ξεκίνησε!

Διάφανα αντηλιακά Sprays Wet Skin Fresh Mists

7_CarrotenWetSkin

Σε ακολουθεί σε ό,τι κάνεις στην παραλία

Είναι ολοκαίνουριο. Είναι διάφανο. Είναι ο ορισμός της δροσιάς. Κρατήστε το στο χέρι σας και θα το νιώσετε. Απλώστε το στο σώμα σας και θα γοητευτείτε. Ιδανικό για σας που βγάζετε την ενέργειά σας στη θάλασσα, με watersports, beachvolleyή απλώς με περπάτημα στην ακτή! Το νέο Carroten Wet Skin Fresh Mist, βασίζεται στην εξελιγμένη τεχνολογία AQUA SKIN, ένα μοναδικό και προηγμένο συνδυασμό συστήματος προστασίας UVbalance (φωτοσταθερά φίλτρα ευρέως φάσματος UVA/UVB) και ενισχυτικών μαλακτικών εστέρων, που επιτρέπει τη διάφανη εφαρμογή του σε βρεγμένο ή στεγνό δέρμα. Δεν αφήνει λευκά σημάδια στην επιδερμίδα. Υπέροχη αίσθηση δροσιάς και βελούδινο αποτέλεσμα. Διάφανο σαν το νερό.

Διαθέσιμα SPFs 20, 30

Παιδική χαρά στην παραλία

4_CarrotenKids

Ξεχάστε το κυνήγι για να βάλετε αντηλιακό στα μικρά σας. Τώρα με τη νέα ανανεωμένη σειρά Carroten Kids για πρόσωπο και σώμα, τα παιδιά θα έρχονται μόνα τους. Το trigger με άρωμα γρανίτα και το spray με άρωμα τσιχλόφουσκα θα ξεσηκώσει ακόμα και εσάς. Προστατέψτε την ευαίσθητη επιδερμίδα τους, χωρίς καμία παραχώρηση. Επιλέξτε ανάμεσα σε πέντε εξειδικευμένα προϊόντα με υψηλό δείκτη προστασίας, απαλή υφή, λαχταριστό άρωμα γρανίτας και φρουτένιο άρωμα τσιχλόφουσκας.

Η σειρά Carroten Kids: 

  • Είναι υποαλλεργική & κλινικά ελεγμένη
  • Χωρίς parabens
  • Περιέχει βιταμίνες Α+Ε και d-πανθενόλη, για ολοκληρωμένη φροντίδα και υγεία της εύθραυστης παιδικής επιδερμίδας.
  • Περιέχει  ενυδατικούς παράγοντες, για την προφύλαξη της ευαίσθητης παιδικής επιδερμίδας από το ξεφλούδισμα.
  • Οι φόρμουλες είναι εξαιρετικά αδιάβροχές στο νερό
  • Το ζητάνε τα μικρά σας!

BABY Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου & Σώματος 6-36 μηνών SPF50+

3_CarrotenFamily

Πρώτη φορά στον ήλιο!

Μετά την αγκαλιά της μαμάς, η πιο σίγουρη προστασία του μωρού και του νηπίου κάτω από την ήλιο είναι η τρυφερή προστασία του Carroten Baby. Κοριτσάκια και αγοράκια μέχρι από 6 μηνών έως 3 ετών μπαίνουν με ασφάλεια κάτω από την προστατευτική του… ομπρέλα. Hανανεωμένη του σύνθεση, επιστημονικά μελετημένη, για την αποτελεσματική και ασφαλή προστασία της ευαίσθητης επιδερμίδας τους, σχηματίζει στην επιδερμίδα ένα λευκό, προστατευτικό αντηλιακό φιλμ, εξαιρετικά ανθεκτικό στο νερό.

Κλινικά ελεγμένη φόρμουλα υπό την επίβλεψη παιδιάτρων (σφραγίδα 5 αστέρων/excellent quality από το διεθνώς αναγνωρισμένο ινστιτούτο δερματολογικών ελέγχων Dermatest).

Με έναν ισορροπημένο συνδυασμό φυσικών και οργανικών φωτοσταθερών φίλτρων ευρέως φάσματος UVA/UVB, που εξασφαλίζει πολύ υψηλή και ήπια προς το ευαίσθητο δέρμα προστασία.
Υποαλλεργική, μη φωτοερεθιστική σύνθεση, για την ελαχιστοποίηση του κινδύνου αλλεργικής αντίδρασης.

Δερματολογικά ελεγμένη/κατάλληλη και για ατοπικά δέρματα Χωρίς parabens, συνθετικές χρωστικές, άρωμα, οινόπνευμα. Εξαιρετικά ανθεκτική στο νερό. Ένα, δύο, τρία… μπλουμ!

Αντηλιακή προστασία και αντιγήρανση μαζί

1_CarrotenAgeBlock

Η νέα Σειρά Ολοκληρωμένης Αντηλιακής Φροντίδας προσώπου και σώματος Age Block φροντίζει για τη νεανική σας όψη.  Με την εξελιγμένη αντιγηραντική τεχνολογία Carroten, θωρακίζει αποτελεσματικά την επιδερμίδα σας από την πρόωρη γήρανση, προσφέροντάς σας ασφαλή ηλιοπροστασία, υπέροχο μαύρισμα και υγιές, νεανικό δέρμα.

1. Age Block – Αντηλιακή κρέμα προσώπου SPF50

Μην φοβάστε τον ήλιο. Τώρα έχετε την νέα αντηλιακή κρέμα προσώπου Age Block, που θα γίνει η ασπίδα σας ενάντια στην πρόωρη γήρανση. Εμπλουτισμένη με ένα ειδικά μελετημένο και ισορροπημένο σύμπλεγμα προβιταμίνης Α και βιταμινών E+C, η κρέμα προσώπου Age Block προστατεύει την επιδερμίδα σας από το οξειδωτικό στρες, που είναι υπεύθυνο για την πρόωρη γήρανση.

Η νέα πρόταση για την αποτελεσματική θωράκιση από την πρόωρη γήρανση περιέχει το καινοτόμο 3πλο σύστημα προστασίας Carroten (UVB+UVA+IR), για ευρεία προφύλαξη από το μεγαλύτερο φάσμα της ηλιακής ακτινοβολίας:

-Την επιβλαβή υπεριώδη ακτινοβολία (UV), που ευθύνεται για τα ηλιακά εγκαύματα και την πρόωρη γήρανση

-Την υπέρυθρη ακτινοβολία (IR), που ευθύνεται για ορατές βλάβες της επιδερμίδας (αφυδάτωση, δυσανεξία, ρυτίδες, ατέλειες).

Εμπλουτισμένη με την εξελιγμένη τεχνολογία ενυδάτωσης Aqua Mimic, που μιμείται τους φυσικούς μηχανισμούς ενυδάτωσης της επιδερμίδας, για να διατηρεί την υγρασία της σε ιδανικά επίπεδα. Με silky, light υφή, απορροφάται γρήγορα και χαρίζει μοναδικά απαλή επιδερμίδα.

2. Age Block – Αντηλιακό γαλάκτωμα σώματος SPF30

Το καλοκαίρι πιο πολύ από κάθε άλλη εποχή θέλετε την επιδερμίδα σας σφριγηλή, απαλή, νεανική. Η προηγμένη σύνθεση του νέου αντηλιακού γαλακτώματος σώματος Carroten Age Block θωρακίζει αποτελεσματικά την επιδερμίδα από την πρόωρη γήρανση καθώς περιέχει το καινοτόμο 3πλο σύστημα προστασίας Carroten (UVB+UVA+IR), για ευρεία προφύλαξη από το μεγαλύτερο φάσμα της ηλιακής ακτινοβολίας:

  • Την επιβλαβή υπεριώδη ακτινοβολία (UV), που ευθύνεται για τα ηλιακά εγκαύματα και την πρόωρη γήρανση
  • Την υπέρυθρη ακτινοβολία (IR), που ευθύνεται για ορατές βλάβες της επιδερμίδας (αφυδάτωση, δυσανεξία, ρυτίδες, ατέλειες).

Εμπλουτισμένο με την εξελιγμένη τεχνολογία ενυδάτωσης Aqua Mimic, που μιμείται τους φυσικούς μηχανισμούς ενυδάτωσης της επιδερμίδας, για να διατηρεί την υγρασία της σε ιδανικά επίπεδα. Με silky, light υφή, απορροφάται γρήγορα και χαρίζει μοναδικά απαλή επιδερμίδα.

Προστασία από τον ήλιο; Ο χρόνος μετράει από τώρα!

Λάδια για μαύρισμα summer dreams

Το μαύρισμα που φέρνει το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι έρχεται μόνο όταν ανοίξει ένα λάδι Carroten Summer Dream, με το συναρπαστικό του άρωμα να κατακλύζει τα πάντα. Ο απίθανος συνδυασμός του από έλαιο καρότου, εξωτικής καρύδας και άλλων φυτικών ελαίων χαρίζουν γρήγορο μαύρισμα. Ιδανικό για σκουρόχρωμες και ανθεκτικές στον ήλιο επιδερμίδες. Το λάδι ηλίανθου που περιέχει, ενυδατώνει την επιδερμίδα σας, προστατεύοντάς από το ξεφλούδισμα.

  • Με προβιταμίνη Α & βιταμίνη Ε.
  • Με εκχυλίσματα καλέντουλας και χρυσανθέμου για περιποίηση της επιδερμίδας.
  • Με ακαταμάχητο άρωμα εξωτικής καρύδας.

Εξωτική γοητεία

Διαθέσιμα SPF0, 6