Θέλετε το ψάρι να είναι νόστιμο, αλλά παράλληλα να αποτελέσει πηγή θρεπτικών ουσιών; Τότε το μυστικό βρίσκεται στον τρόπο που το φτιάχνετε! Εάν θέλετε να κάνετε τη διατροφή σας πιο υγιεινή, τότε σύμμαχός σας είναι το λαδόχαρτο.
Αρχικά, ζεστάνετε το φούρνο και τυλίξτε το ψάρι σε λαδόχαρτο μαζί με καρότο, σέλινο, φέτες ντομάτα, ροδέλες κρεμμύδι, και ό,τι άλλο θέλετε. Κλείστε τα και ψήστε τα. Όταν το ψάρι ψηθεί το λάδι θα είναι περιττό, αφού έχει θα βγάλει τα υγρά του στο λαδόχαρτο, ενώ οι θερμίδες θα είναι λιγότερες!