Το beachy wave hairstyle είναι μια δημοφιλής τάση που έχει κατακτήσει τον κόσμο της μόδας και του lifestyle με τον φρέσκο και αέρινο χαρακτήρα του.

Εμπνευσμένο από τους αέρινους, αλλά παράλληλα σέξι κυματισμούς στα μαλλιά που δημιουργούνται φυσικά με τη βοήθεια της θάλασσας και του αέρα, το αποτέλεσμα είναι ένα εκπληκτικό look που δίνει την αίσθηση της αβίαστης ομορφιάς και της αποκορύφωσης του καλοκαιρινού στυλ, κάνοντάς σας να νιώθετε σαν να είστε πάντα σε διακοπές.

Το βασικό χαρακτηριστικό του look είναι οι ανάλαφρες, φυσικές μπούκλες που μοιάζουν να έχουν διαμορφωθεί από τον ήλιο και την αλμύρα της θάλασσας. Αυτό το στυλ μπορεί να επιτευχθεί με διάφορες τεχνικές, όπως το «twisting» και το «braiding», αλλά ο πιο εύκολος τρόπος για να το πετύχετε μέσα σε 3 λεπτά είναι η χρήση  ειδικών προϊόντων όπως τα texturizing sprays με αλατόνερο.

Το beachy wave hairstyle είναι ιδανικό για όλες τις περιστάσεις, από χαλαρές βόλτες μέχρι και για βραδινές εξόδους. Αυτό το ανέμελο, αλλά κομψό στυλ μαλλιών προσθέτει έναν χαρακτήρα ανεμελιάς στην εμφάνισή σας, ενώ ταυτόχρονα αναδεικνύει τη φυσική σας ομορφιά.

Για να δημιουργήσετε τα αγαπημένα σας beachy waves, απλά αφήστε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν φυσικά. Μπορείτε, επίσης, να προσθέσετε λίγο texturizing spray για να ενισχύσετε τους κυματισμούς και να προσθέσετε ακόμη περισσότερη υφή.

Ο ευκολότερος τρόπος για να αποκτήσετε το beachy wave hairstyle στο σπίτι

Αν η διαδικασία με τα εργαλεία θερμότητας σας φαίνεται δύσκολη, πείτε ναι στα σπρέι με θαλασσινό αλάτι. Αυτά τα σπρέι χαρίζουν στα μαλλιά σας τον φυσικό κυματισμό που θα αποκτούσατε περνώντας μια μέρα στην παραλία. Μπορούν να προσθέσουν υφή και όγκο στα μαλλιά σας, ενώ απορροφούν ακόμη και την περίσσεια λιπαρότητας.

Για να το χρησιμοποιήσετε, θα πρέπει να το ψεκάσετε σε νωπά μαλλιά. Μπορείτε να στρίψετε ή να πλέξετε τα μαλλιά σας για να προσθέσετε επιπλέον σπάσιμο και να τα αφήσετε να στεγνώσουν μόνα τους. Στην περίπτωση που επιθυμείτε περισσότερο όγκο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία φυσούνα για να στεγνώσετε χαλαρά τα μαλλιά σας με το πιστολάκι.

Τα προϊόντα που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε το look:

Bumble and bumble Surf Spray, €16,80

Ocean Mist Lavish Care, €9,90

Redken Beach Spray, €21

Oribe Apres Beach Wave And Shine Spray, €51

L’Oréal Paris Stylista The Beach Wave Mist, €7,93

Authentic Beauty Concept Nymph Salt Spray, €27