H Carly McKinney αν κι εργαζόταν ως καθηγήτρια σε γυμνάσιο της πόλης Ορόρα στο Κολοράντο, ανέβαζε στο twitter σέξι φωτογραφίες της και status σχετικά με ναρκωτικά όπως το παραπάνω (γυμνή, υγρή, φτιαγμένη). Δεν άργησαν να την πάρουν γραμμή και την απέλυσαν.


Ο Cameron Jankowski, εργαζόμενος σε αλυσίδα γρήγορου φαγητού στην Ιντιάνα, πόσταρε φωτογραφία στην οποία ουρεί πάνω σε μία παραγγελία. Μέχρι και βίντεο στο you tube είχε ανεβάσει ο αθεόφοβος.


Η 22χρονη Alicia Ann Lunch είχε την ατυχή ιδέα να ανεβάσει σε twitter και instagram μία φωτογραφία της από το Halloween ντυμένη σαν θύμα της βομβιστικής επίθεσης στον μαραθώνιο της Βοστόνης. Οι εργοδότες της δεν συμμερίστηκαν το χιούμορ της.


Η Justine Sacco, διευθύντρια επικοινωνίας σε ιντερνετικό κολοσσό, λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο με προορισμό την Νότιο Αφρική έκανε το παραπάνω tweet (Πάω στην Αφρική. Ελπίζω να μην κολλήσω AIDS. Πλάκα κάνω. Είμαι λευκή). Το σχόλιο κρίθηκε ρατσιστικό και η δουλειά της… πέταξε!


Η Connor Riley έσπασε κάθε ρεκόρ ανοησίας καθώς απολύθηκε πριν καν… προσληφθεί. Συγκεκριμένα ενώ είχε πρόταση για δουλειά στα χέρια της πόσταρε ότι έχει να διαλέξει ανάμεσα σε ένα παχυλό μισθό και την καθημερινή μετακίνηση. Παράλληλα τόνισε ότι μισεί τη δουλειά. Σαΐνι!