Μια ξεχωριστή χρήση του έξυπνου ρολογιού της παρουσίασε μια γυναίκα στο Reddit δημοσιεύοντας μια φωτογραφία η οποία απεικόνιζε τον καρδιακό της ρυθμό την ώρα του χωρισμού της από τον σύντροφό της.

Τι έδειξε, λοιπόν, το Apple Watch της; Το έξυπνο ρολόι αποκάλυψε ότι οι παλμοί της αυξήθηκαν δραματικά κατά τη διάρκεια των συζητήσεων με τον σύντροφό της που περιείχαν τον οριστικό χωρισμό. Τα στοιχεία αποκαλύπτουν ότι ο καρδιακός της ρυθμός έφτασε έως και 176 παλμούς ανά λεπτό. Αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι ο μέσος καρδιακός ρυθμός για τους ενήλικες κυμαίνεται συνήθως από 60 έως 100 παλμούς ανά λεπτό.

«Ο πολλών ετών σύντροφός μου αποφάσισε να με χωρίσει σήμερα. Αν και συμφωνήσαμε και οι δύο ότι είναι για το καλύτερο και των δύο, εξακολουθεί να πονάει» έγραψε η γυναίκα στο Reddit.

Η συζήτηση του χωρισμού διήρκησε περίπου μιάμιση ώρα, ενώ οι παλμοί της γυναίκας την υπόλοιπη μέρα διατηρήθηκαν σε υψηλά επίπεδα και έπεσαν μόνο το βράδυ όταν ξάπλωσε. Μάλιστα, το ρολόι, της έστελνε ειδοποιήσεις για τον έλεγχο του άγχους της.