Σερφάροντας κάποιος στο Tik Tok, δεν είναι απίθανο να πέσει πάνω στα λεγόμενα τελετουργικά οργής μιας και αποτελεί την τελευταία τάση που σαρώνει.

Στην πραγματικότητα αποτελεί συγκεντρώσεις με γυναίκες να πληρώνουν χιλιάδες δολάρια για να συμμετάσχουν σε τελετές κραυγών και συνεδρίες σπασίματος αντικειμένων για να ξεσπάσουν!

Η Mia Banducci, που είναι γνωστή με το διαδικτυακό όνομα Mia Majik, είναι μια μηχανικός κυβερνοασφάλειας που μετατράπηκε σε αυτοαποκαλούμενη «intuwitch» και διοργανώνει καταφύγια με τελετουργίες οργής. Εκεί, οι γυναίκες που συμμετέχουν, σε μια προσπάθεια να αποφορτιστούν συναισθηματικά βγάζουν δυνατές κραυγές και χτυπάνε με δύναμη ραβδιά και άλλα αντικείμενα στο έδαφος.

Βέβαια, μιας και όλα έχουν την τιμή τους, δεν πρόκειται για μια δωρεάν συμμετοχή αλλά ακριβώς το αντίθετο, η είσοδος έχει τσουχτερή τιμή. Για παράδειγμα, η επόμενη εκδήλωσή της που προγραμματίζεται για τον Αύγουστο στη Γαλλία έχει τιμή μεταξύ 6.500 και 8.000 δολαρίων. Η διαδικασία για όσους θέλουν να γνωρίζουν έχει ως εξής: Κατά τη διάρκεια αυτών των τελετουργιών, οι συμμετέχοντες ενθαρρύνονται να σκεφτούν καταστάσεις στις οποίες ένιωσαν αδικημένοι, ενώ ουρλιάζουν και χτυπούν ξύλα στο έδαφος μέχρι εξάντλησης.

Σύμφωνα με την διοργανώτρια, αυτή η θεραπευτική μέθοδος περιλαμβάνει την απελευθέρωση του βαθιά ριζωμένου συναισθηματικού πόνου μέσω της φωνητικής έκφρασης.

@miamagik

Rage Rituals are one of my greatest honors to lead during my retreats. Check out my YT for the full video. If you want to experience a rage ritual with me and a group of sisters, I’m hosting 2 retreats this fall. #womensretreat #rageritual #spiritualretreat #spiritualtiktok #queendom

♬ LABOUR – the cacophony – Paris Paloma