Τα ταξίδια είναι ένας μοναδικός τρόπος να ανοίξεις τους ορίζοντες σου, να γνωρίσεις νέους τόπους και έθιμα, να δεις καινούργιες εικόνες και πολιτισμούς. Είναι μια μορφή καλλιέργειας που θέλουμε να έχουν και τα παιδιά μας. Τι καλύτερο λοιπόν από το να κάνετε ένα ταξίδι με τα παιδιά σας σε ένα θεματικό πάρκο, μια εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη σε όλη την οικογένεια.

Disneyland – Γαλλία

park01Αποτελεί το πιο γνωστό θεματικό πάρκο στην Ευρώπη και όχι αδίκως αφού είναι ένα από τα πιο μεγάλα και πιο εντυπωσιακά. Στην Disneyland θα συναντήσετε όλους αυτούς τους ήρωες με τους οποίους μεγαλώσατε. Ο Μίκυ με την Μίνι, η Σταχτοπούτα, η Πεντάμορφη και το Τέρας θα σας στείλουν στον κόσμο του παραμυθιού! Τρελές διαδρομές με μικρά και μεγάλα τρενάκια, απότομες πτώσεις, ειδικές αίθουσες εικονικής πραγματικότητας στο διάστημα και ατελείωτα σόου και παρελάσεις των γνωστών πρωταγωνιστών του Disney, θα σας καταπλήξουν! Επιπλέον, ο μεγαλοπρεπής πύργος της Ωραίας Κοιμωμένης, αλλά και η φανταστική διαδρομή στον κόσμο των Πειρατών, θα σας ταξιδέψουν σε έναν μαγικό κόσμο ικανό να ξετρελάνει μικρούς αλλά και μεγάλους. Η περιπέτεια όμως δεν σταματάει εδώ. Το τρενάκι του Indiana Jones θα σας κάνει να νιώσετε την αδρεναλίνη σας στα ύψη, ενώ οι βουτιές με το Νέμο στον ωκεανό του Crush’s Coaster θα σας χαρίσουν με μοναδική εμπειρία. Η διασκέδαση στην Disneyland δεν σταματάει ποτέ, δεκάδες ακόμη παιχνίδια σας περιμένουν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Και επειδή μπορεί να θέλετε να περάσετε παραπάνω από κάποιες ώρες στο πάρκο, υπάρχουν διαθέσιμα ξενοδοχεία που μπορούν να σας φιλοξενήσουν. Η αλήθεια είναι ότι μια μέρα σίγουρα δεν είναι αρκετή για να πάρετε ούτε μια μικρή γεύση από τη μαγεία αυτού του πάρκου που είναι ιδανικό για όλες τις ηλικίες!

Asterix Park – Γαλλία

park02 Ένα ακόμα εντυπωσιακό θεματικό πάρκο έρχεται να προστεθεί στην Γαλλία, το Πάρκο του Αστερίξ. Οι διάσημοι ήρωες του διαχρονικού κόμικς ζωντανεύουν για να προσφέρουν διασκέδαση και πολύ περιπέτεια σε μικρούς και μεγάλους. Το πάρκο καθώς και η παρέα του Αστεριξ και του Οβελίξ σας μεταφέρουν σε μια άλλη πραγματικότητα, στα χρόνια της ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, στο μικρό χωριό των Γαλάτων. Μια τεράστια έκταση, με θέμα την αιώνια διαμάχη ανάμεσα σε Ρωμαίους και Γαλάτες, φιλοξενεί εδώ και αρκετά χρόνια επισκέπτες όλων των ηλικιών με σκοπό να χαρίσει ατέλειωτες ώρες χαράς. Το πάρκο είναι σχεδιασμένο για να ικανοποιεί όλα τα γούστα. Έτσι μπορείτε να κάνετε ανέμελες βόλτες ή επικίνδυνες διαδρομές με μικρά και μεγάλα τρενάκια. Να δοκιμάσετε τα  τρενάκια που περνάνε μέσα από τρεχούμενα νερά, τα παιχνίδια ελεύθερης πτώσης και  φυσικά τα καρουσέλ. Επίσης μπορείτε να απολαύσετε αναπαραστάσεις ιστοριών μέσα από τα διάσημα κόμικς του Αστερίξ, να εκτυλίσσονται μπροστά στα μάτια σας, να παίξετε με τους ήρωες και να παρακολουθήσετε ταινίες εικονικής πραγματικότητας που θα σας μεταφέρουν σε άλλη εποχή.

Efteling – Ολλανδία

park03 Το πάρκο αυτό βρίσκεται στην Ολλανδία και ονομάζεται Efteling και παρ’όλο που δεν είναι τόσο γνωστό όπως άλλα θεματικά πάρκα, θα σας μαγέψει. Στο πάρκο αυτό θα ταξιδέψετε σε έναν παραμυθένιο κόσμο όπου πρίγκιπες, «μαγεμένες» βασιλοπούλες, νεράιδες, ζώα και ξωτικά θα σας περιμένουν για να κάνουν τις διακοπές σας ονειρεμένες. Επιπλέον, θα βρείτε θέατρα που παρουσιάζουν παραστάσεις μιούζικαλ, μουσεία που εκθέτουν αντικείμενα από το παρελθόν γεμάτα μυστήριο και φεστιβάλ καρναβαλιού με στολές παραδοσιακού χαρακτήρα από χώρες όλου του κόσμου. Φυσικά μην παραλείψετε να επισκεφτείτε το Raveleijn, την πιο πρόσφατη ατραξιόν του πάρκου, που αποτελεί μια μυστηριώδη πόλη με ζωντανά άλογα και ιππότες. Εκεί, σε μια διαδραστική εμπειρία, πέντε παιδιά έχουν την δυνατότητα να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην μάχη κατά του «κακού» δυνάστη. Και επειδή το πάρκο είναι φτιαγμένο για να καλύπτει όλα τα γούστα, οι πιο τολμηροί μπορούν να κάνουν μια βόλτα στο στοιχειωμένο κάστρο, ενώ οι λάτρεις της περιπέτειας μπορούν να κάνουν ένα «ταξίδι» με το μυστηριώδες πλοίο του Ιπτάμενου Ολλανδού το οποίο περνά από μια γέφυρα με 70 χλμ ταχύτητα. Τέλος, το πάρκο διαθέτει και ξενοδοχείο, το Efteling Hotel, όπου θα βρείτε δωμάτια  και σουίτες που δανείζονται τα θέματά τους από τα αγαπημένα παραμύθια των παιδιών. Επομένως, μην το σκέφτεστε άλλο. Βρείτε την περίοδο εκείνη που τα σχολεία είναι κλειστά και είναι βολική για όλη την οικογένεια και κάντε κράτηση. Και αν σας προβληματίζει η διαδικασία του ταξιδιού, σας έχουμε ευχάριστα νέα! Η ΑEGEAN στην προσπάθεια της να διευκολύνει ακόμα περισσότερο τα ταξίδια των γονιών με τα παιδιά τους, σχεδίασε το  ΑEGEAN For Families, ένα σύνολο υπηρεσιών που έχουν ως στόχο το οικογενειακό ταξίδι με αεροπλάνο να αποτελεί την πιο ευχάριστη, απρόσκοπτη και οικονομική εμπειρία για όλα τα μέλη της οικογένειας. Να επιτρέψει στους γονείς να σχεδιάσουν το ταξίδι τους σε κάθε στάδιο, με την μεγαλύτερη ευκολία, χωρίς ταλαιπωρία και αναμονές και με την πιο δημιουργική απασχόληση των παιδιών εν πτήσει. Μην χάνετε λοιπόν χρόνο μπείτε στο site της AEGEAN, κλείστε αεροπορικά εισιτήρια για όλη την οικογένεια και ετοιμάστε βαλίτσες για τους πιο μαγικούς προορισμούς.