Το Γαλλικό site, MacGeneration, αναφέρει ότι η Apple θα διοργανώσει μια ειδική εκδήλωση στις 15 Οκτωβρίου ώστε να ανακοινώσει νέα iPads και ενδεχομένως ενημερωμένους Mac με επεξεργαστές Haswell της Intel.

«Σύμφωνα με μια τελευταία φήμη, η Apple θα διοργανώσει μια νέα, ειδική εκδήλωση, οπού θα πραγματοποιηθεί στις 15 Οκτώβρη. Η εταιρία του Cupertino, θα παρουσιάσει τα νέα iPads – ίσως και της δοθεί και η ευκαιρία για να παρουσιάσει νέους, αναβαθμισμένους, Mac με τους Intel Haswell» ανέφερε η ιστοσελίδα.

Για εκδήλωση για τον Οκτώβριο ώστε να παρουσιαστούν καινούργια iPads υπήρχαν φήμες για κάποιο χρονικό διάστημα, αλλά αυτή είναι η πρώτη αναφορά που αναφέρουν και συγκεκριμένη ημερομηνία.

Μπορείτε να δείτε μια φωτογραφία οπού δήθεν δείχνει ένα συνδυασμένο iPad 5. Υπάρχει επίσης ένα βίντεο που συγκρίνει το πίσω κέλυφος του iPad Mini 2 με της σημερινής γενιάς iPad Mini και το υποτιθέμενο κέλυφος για το iPad 5 και σας το παραθέτουμε παρακάτω.

Επίσης, φημολογείται ότι το OS X Mavericks θα κυκλοφορήσουν για το κοινό μαζί με την κυκλοφορία των καινούργιων Mac. Άλλη μια φήμη, είναι ότι η Apple δημιουργεί ένα καινούργιου είδους Apple TV.

Πηγή: appleworldhellas.com