Η επιστροφή του συνδυάστηκε με μεγάλο ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών του Ολυμπιακού, αλλά οι εμφανίσεις του με τα ερυθρόλευκα, στη δεύτερη θητεία του στο Λιμάνι, δεν ήταν εξίσου ενθουσιώδεις. Για την ακρίβεια, στο διάστημα αυτό ο Κέβιν Μιραλάς απογοήτευσε, με αποτέλεσμα ο δανεισμός του από την Έβερτον να ολοκληρωθεί νωρίτερα.

Ο Βέλγος επιθετικός μετέβη στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και υπέγραψε τη λύση του δανεισμού του, ο οποίος ολοκληρώνοταν τον Ιούνιο.

Η εξέλιξη αυτή δεν δημιουργεί κάποια έκπληξη, καθώς εδώ και καιρό αναμενόταν να μην βρίσκεται στα πλάνα για τον νέο Ολυμπιακό του Πέδρο Μαρτίνς. Έτσι, αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας μαζί του, λίγες ώρες πριν την τελευταία αγωνιστική της Super League και το ματς των Πειραιωτών στα Γιάννενα. Η δεύτερη θητεία του ολοκληρώθηκε με 11 συμμετοχές και 2 γκολ.

Είναι δεδομένο πως οι αποχωρήσεις στον Πειραιά θα συνεχιστούν, καθώς τον ίδιο αναμένεται να ακολουθήσουν με οι Βάντις Οτζίτζα Οφόε και Σεμπά, ενώ και το συμβόλαιο του Αλμπέρτο Μποτία ολοκληρώνεται και δεν πρόκειται να ανανεωθεί.