Στον Ολυμπιακό ολοκλήρωσαν ακόμη μία μεγάλη μεταγραφή, αφού μετά τον Μαρσέλο απέκτησαν και τον Χάμες Ροντρίγκες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλα τα μεταγραφικά νέα τελειώνουν εδώ, αφού στην Αγγλία εξακολουθούν να συνδέουν τους Πειραιώτες με τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς, ο οποίος παραμένει στην Κρίσταλ Πάλας αλλά φαίνεται ότι δεν έχει μέλλον σε αυτή.

Από την ημέρα που οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Βραζιλιάνου αριστερού μπακ, όλα τα ρεπορτάζ εστίαζαν στο θέμα του χαφ. Εστίαζαν, δηλαδή, στον παίκτη που θέλει ο Κάρλος Κορμπεράν για το χώρο του κέντρου και στις προσπάθειες της διοίκησης για να τον αποκτήσει. Μια υπόθεση για την οποία είχαν γραφτεί και τα ονόματα των Τιεμουέ Μπακαγιόκο και Ντάνι Γκαρσία, ενώ υπάρχει και η περίπτωση του Κασάμι. Και όσο ασχολούνταν όλοι με αυτό το θέμα, ο Ολυμπιακός τελικά προχώρησε στην απόκτηση του Χάμες Ροντρίγκες.

Παρ’ όλα αυτά, το θέμα του αμυντικού χαφ που ήθελαν και θέλουν οι Πειραιώτες παραμένει ανοιχτό. Και είναι θέμα που δεν απασχολεί μόνο τον ελληνικό Τύπο αλλά και τον αγγλικό, αφού ακόμη και τώρα υπάρχουν αναφορές στους ερυθρόλευκους και έναν πρώην παίκτη τους. Τον Μιλιβόγεβιτς, συγκεκριμένα, ο οποίος παραμένει στην Κρίσταλ Πάλας. Πόσο εφικτό είναι, όμως, το να επιστρέψει ο Σέρβος μέσος στον Ολυμπιακό;

Το θέμα είναι το συμβόλαιο…

Τα δεδομένα, λοιπόν, στη συγκεκριμένη υπόθεση, έχουν ως εξής: Η Κρίσταλ Πάλας δεν θέλει να διατηρήσει στις τάξεις της τον Μιλιβόγεβιτς. Ο παίκτης, από την πλευρά του, δεν είναι αρνητικός στο να αποχωρήσει, δεν ήταν αρνητικός καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά. Το καλό για όποια ομάδα θέλει τον Σέρβο, είναι ότι έχει συμβόλαιο μόνο για ένα χρόνο ακόμη. Στο τέλος της φετινής σεζόν, δηλαδή, μένει ελεύθερος, ενώ από τον Ιανουάριο μπορεί να υπογράψει όπου θέλει. Οι Άγγλοι, επομένως, δεν θα ζητήσουν λεφτά. Ή τουλάχιστον όχι πολλά λεφτά.

Το κακό είναι ότι οι ετήσιες αποδοχές του είναι στα 3,5 εκατ. ευρώ. Τόσα παίρνει από την Κρίσταλ Πάλας και είναι δύσκολο να τα πάρει από τον Ολυμπιακό. Πολύ δύσκολο ως αδύνατο. Μπορεί, επομένως, να γίνει συζήτηση για τον δανεισμό του παίκτη μέχρι να μείνει ελεύθερος, με τους Πειραιώτες να καλύπτουν μέρος του συμβολαίου του και όχι όλο το ποσό. Αν οι Άγγλοι είναι θετικοί σε αυτό το ενδεχόμενο, τότε έστω και την τελευταία στιγμή τα ρεπορτάζ τους περί πιθανότητας επιστροφής του Μιλιβόγεβιτς στον Ολυμπιακό μπορεί και να δικαιωθούν.

Σε διαφορετική περίπτωση, αν δηλαδή ζητήσουν από τους ερυθρόλευκους να καλύψουν όλο το ποσό, οι πιθανότητες επιστροφής του Σέρβου θα είναι κοντά στο μηδέν…