Ο Ολυμπιακός ήταν έτοιμος να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της Ναντ για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League αλλά τελικά στο 93ο λεπτό δέχθηκε το δεύτερο γκολ και ηττήθηκε με 2-1, με τον Πεπ Μπιέλ, από το κόρνερ του οποίου ήρθε το αυτογκόλ της προσωρινής ισοφάρισης των Πειραιωτών, να στέκεται στις απουσίες.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν αγκαλιά με τον βαθμό στη Γαλλία αλλά δεν τα κατάφεραν τελικά, με τον Ισπανό χαφ να τονίζει στην κάμερα της Cosmote TV ότι «στα τελευταία λεπτά μείναμε αρκετά πίσω και δεν έπρεπε να συμβεί γιατί τέτοιες ομάδες εκμεταλλεύονται τέτοιες καταστάσεις».

Προσπαθώντας να εξηγήσει αυτό το γκολ της Ναντ στις καθυστερήσεις, ο Μπιέλ είπε πως «είναι άσχημο όταν χάνεις στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Δυσκολευτήκαμε πολύ από τον αντίπαλο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα αλλά ήταν ακόμα δυσκολότερα στα τελευταία λεπτά, όταν δεχθήκαμε και το γκολ. Είμαστε δυσαρεστημένοι».

Και αμέσως μετά ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του τονίζοντας ότι «μας υποχρέωσε ο αντίπαλος να κάτσουμε πίσω στα τελευταία λεπτά. Δεν ήταν το πλάνο μας να το κάνουμε εννοείται. Το γεγονός πως είχαμε πολλές απουσίες μας δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο και δεν καταφέραμε να προσαρμοστούμε στο παιχνίδι».