Ο Ολυμπιακός έχει γνωστοποιήσει στον Τζος Τσίλντρες ότι δεν «καίγεται» για την παραμονή του, ωστόσο, ο Αμερικανός φόργουορντ δεν βρίσκει ικανοποιητική πρόταση από το ΝΒΑ. Πλέον αυξάνονται σημαντικά οι πιθανότητες παρουσίας του στους «ερυθρόλευκους» και τη νέα σεζόν. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, ο 27χρονος φόργουορντ δύσκολα θα ενεργοποιήσει τον όρο, που υπάρχει στο συμβόλαιό του, για την ενδεχόμενη επιστροφή του στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Ο «Τσίλι» προβλέπεται να εισπράξει 7 εκατ. δολάρια, για τον τρίτο χρόνο του συμβολαίου με τους Πειραιώτες, οι οποίοι θα κληθούν να καταβάλουν συνολικά 11 εκατ. δολάρια, μαζί με την εφορία.

Από την πλευρά του, ο πρώην παίκτης των Ατλάντα Χοκς θεωρείται σχεδόν… απίθανο να βρει μία αντίστοιχη προσφορά από ομάδα του ΝΒΑ και πλέον, όπως γίνεται αντιληπτό, οι Κυπελλούχοι Ελλάδος αρχίζουν να ανησυχούν για τον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου, καθώς θα κριθεί αναγκαίο να επαναπροσδιοριστούν τα δεδομένα του προϋπολογισμού της ομάδας.

Οι οριστικές αποφάσεις αναφορικά με το επαγγελματικό μέλλον του πρώην άσο του ΝΒΑ αναμένεται να παρθούν μέχρι τις 15 Ιουλίου, όταν και λήγει η προθεσμία που έχει ο παίκτης, για την ενδεχόμενη επιστροφή του στην πατρίδα του.

Πηγή: gazzetta