Μπορεί η πλειοψηφία των ομάδων της Super League 1 να τάχθηκαν υπέρ του Μαρκ Κλάτενμπεργκ, η ΕΠΟ όμως θέλει τον Στιβ Μπένετ για νέο αρχιδιαιτητή και η πρόσληψή του αναμένεται να επικυρωθεί σε λίγες μέρες, αφού προγραμματίστηκε συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου για την προσεχή Παρασκευή (22/7).

Πριν πέντε μέρες, στις 12 του μήνα, το κλίμα δεν ήταν και το καλύτερο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού ο Τάκης Μπαλτάκος ως πρόεδρος της ομοσπονδίας πρότεινε τον Μπένετ για αντικαταστάτη του Κλάτενμπεργκ, υπέρ της παραμονής του οποίου όμως ψήφισε η πλειοψηφία των ομάδων, για να ακολουθήσουν και τα νεύρα ανάμεσα στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον επικεφαλής της ΕΠΟ.

Αυτό το κλίμα είναι πολύ πιθανό, πλέον, να το δούμε και σε λίγες μέρες, στις 22 του μήνα για την ακρίβεια, αφού για εκείνη την ημέρα η ΕΠΟ όρισε συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου με θέμα συζήτησης τον Μπένετ και αναμένεται να προχωρήσει και στην επικύρωση της πρόσληψή του.

Την ίδια ώρα, εν τω μεταξύ, έχει οριστεί και συνεδρίαση της Επαγγελματικής Επιτροπής Ποδοσφαίρου, στην οποία η Λίγκα θα εκπροσωπηθεί μέσω του προέδρου της, δηλαδή μέσω του Μαρινάκη. Καταλαβαίνει ο καθένας, επομένως, ότι η προσεχής Παρασκευή (22/7) αναμένεται να είναι μια… θερμή μέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο λόγω της υψηλής θερμοκρασίας.