Η φετινή Serie A παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον σε ό,τι αφορά τη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και αυτός θα αυξηθεί κι άλλο πλέον, καθώς μπαίνουμε στις τελευταίες επτά αγωνιστικές, αφού η Ίντερ με πέναλτι του Τσαλχάνογλου που εκτελέστηκε δύο φορές νίκησε με 1-0 εκτός έδρας τη Γιουβέντους, η οποία είχε δύο δοκάρια και ευκαιρίες, παραμένοντας στο -3 από Μίλαν και Νάπολι.

Το derby d’Italia είχε καλό ρυθμό από το ξεκίνημα του και είχε και ευκαιρίες για τους Τορινέζους, οι οποίοι είχαν και δοκάρι με τον Κιελίνι από κοντά. Το γκολ, όμως, το έβαλαν οι Μιλανέζοι στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, όταν κέρδισαν πέναλτι για πάτημα του Μοράτα στον Ντάμφρις. Ο Τσαλχάνογλου ανέλαβε την εκτέλεση, ο Σέζνι απέκρουσε αλλά ο διαιτητής διέταξε επανάληψη και αυτή τη φορά ο Τούρκος ήταν εύστοχος, κάνοντας το 0-1.

Στο β’ μέρος η Γιούβε προσπάθησε για την ισοφάριση και είχε και δεύτερο δοκάρι, αυτή τη φορά σε σουτ του Ζακάρια που απέκρουσε και ο Χαντάνοβιτς, με την Ίντερ να κρατάει το σκορ και να παίρνει μια υπερπολύτιμη νίκη.