Η ήττα με 1-0 στη Δανία έκανε πιο δύσκολη τη ρεβάνς με τη Μίντιλαντ για τον ΠΑΟΚ, αλλά η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν αποφασισμένη να προκριθεί στους «16» του Europa Conference League και τα κατάφερε, έστω κι αν χρειάστηκε τη διαδικασία των πέναλτι.

Ο Δικέφαλος του Βορρά είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που θα συνεχίσει στην Ευρώπη και σήμερα Παρασκευή (25/2) στην κλήρωση της διοργάνωσης, η οποία θα γίνει το μεσημέρι στις 14:00 μ.μ. θα μάθει τον αντίπαλό του στον επόμενο γύρο.

Ο ΠΑΟΚ θα κληρωθεί με κάποια από τις οκτώ ομάδες που τερμάτισαν στην πρώτη θέση των ομίλων του Conference League και αυτές είναι οι: ΛΑΣΚ Λιντς, Γάνδη, Ρόμα, Άλκμααρ, Φέγενορντ, Κοπεγχάγη, Ρεν και Βασιλεία.

Η πρώτη αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 10 Μαρτίου στην Τούμπα και η ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα στην έδρα της ομάδας που θα κληρωθεί με τους «ασπρόμαυρους».

Ρόμα, Άλκμααρ, Φέγενορντ, Ρεν αποτελούν υψηλά εμπόδια για τον ΠΑΟΚ, με τις Λιντς, Γάνδη, Βασιλεία να είναι στα μέτρα του, συν την γνώριμη στους Θεσσαλονικείς Κοπεγχάγη, με την οποία αναμετρήθηκαν στους ομίλους, σημειώνοντας μια νίκη εκτός, ενώ ηττήθηκαν εντός.