Οι αδερφοί Αντετοκούνμπο το πάλεψαν, όμως δεν τα κατάφεραν στο Skills Challenge του All Star Game, μένοντας εκτός τελικού για ένα σουτ από την ομάδα των γηπεδούχων Καβαλίερς, οι οποίοι επικράτησαν στον τελικό των Rookies.

Ρεκόρ στον διαγωνισμό τριπόντων από τον Τάουνς

Ο Καρλ-Άντονι Τάουνς ήταν εξαιρετικός και κατάφερε να επικρατήσει των Τρέι Γιανγκ (Χοκς) και Λιουκ Κενάρντ (Κλίπερς) στον τελικό του διαγωνισμού τριπόντων. Μάλιστα, ο σταρ των Τίμπεργουλβς έκανε ρεκόρ με 29 πόντους, αφήνοντας πίσω τους αντιπάλους του που έμειναν στους 26.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Πρώτος γύρος

Ντέσμοντ Μπέιν: 16 πόντοι
Σι Τζέι ΜακΚόλουμ 19 πόντοι
Λιουκ Κενάρντ: 28 πόντοι
Ζακ ΛαΒίν: 14 πόντοι
Πάτι Μιλς: 21 πόντοι
Καρλ-Άντονι Τάουνς: 22 πόντοι
Φρεμτ ΒανΒλίτ: 16 πόντοι
Τρέι Γιανγκ: 22 πόντοι

Τελικός

Καρλ-Άντονι Τάουνς: 29 πόντοι
Τρέι Γιανγκ: 26 πόντοι
Λιουκ Κενάρντ: 26 πόντοι

Νίκη στα καρφώματα για τον Τόπιν

Ο Όμπι Τόπιν είναι ο νέος βασιλιάς των καρφωμάτων του NBA. Ο φόργουορντ των Νικς κατέκτησε την πρώτη θέση, σε έναν διαγωνισμό που θα ξεχαστεί γρήγορα.

Ο Τόπιν νίκησε στον τελικό του Χουάν Τοσκάνο-Άντερσον, με τους Κόουλ Άντονι και Τζέιλεν Γκριν να συμπληρώνουν τον διαγωνισμό.

Η διαδικασία σημαδεύτηκε από πολλά άστοχα καρφώματα και ανολοκλήρωτες προσπάθειες, ενώ δεν δόθηκε ούτε ένα 50αρι (πέντε 10αρια δηλαδή) από τους κριτές.

Στον τελικό ο Τόπιν απλώς… ολοκλήρωσε τα δύο καρφώματά του – ο Τοσκάνο-Άντερσον αστόχησε στο δικό του δεύτερο – και πήρε με άνεση την νίκη, συγκεντρώνοντας 45 και 47 πόντους αντίστοιχα στα δύο καρφώματά του

Πρώτος γύρος

Κόουλ Άντονι: 40+30=70
Χουάν Τοσκάνο-Άντερσον: 44+43=87
Όμπι Τόπιν: 44+46=90
Τζέιλεν Γκριν: 38+45=83

Τελικός

Χουάν Τοσκάνο-Άντερσον: 39+30
Όμπι Τόπιν: 45+47=92