Περίπου ισάξιες χαρακτήρισε ο Αντρέι Κιριλένκο και τις τέσσερις ομάδες που βρίσκονται στο Final 4 της Μαδρίτης. Ο «ΑΚ 47» τόνισε πως η Ρεάλ να έχει ενδεχομένως ένα μικρό πλεονέκτημα λόγω έδρας, ενώ τόνισε πως ο ημιτελικός θα είναι ένα «μεγάλο παιχνίδι».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αντρέι Κιριλένκο:

«Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι. Σε αυτό το Final 4 υπάρχουν περίπου ισάξιες ομάδες. Δεν μπορώ να πω πως κάποια ομάδα είναι πολύ καλύτερη από την άλλη, όπως πέρυσι που η Μακάμπι φάνταζε το αουτσάιντερ. Αλλά, σε ένα Final 4 όλα μπορούν να γίνουν και τα περσινά παιχνίδια ήταν ένα παράδειγμα. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται οι πέντε καλύτερες ομάδες στη Μαδρίτη.

Ενδεχομένως η Ρεάλ να έχει 1% παραπάνω πιθανότητες για το λόγο που αγωνίζεται στην έδρα της, αλλά πιστεύω πως κάθε ομάδα αξίζει να βρίσκεται εδώ. Σίγουρα, η πίεση για τη νίκη είναι μεγάλη. Το να παίζεις με πίεση είναι δύσκολο. Όμως, εάν θες να είσαι ο καλύτερος, πρέπει να νικήσεις τους καλύτερους. Οι τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρωλίγκας προκρίθηκαν στο Final 4 και εάν θες να είσαι το νούμερο “1”, τότε πρέπει να τις νικήσεις».

Πηγή: sport-fm.gr