Την πρώτη του γνωριμία με τους παίκτες του Παναθηναϊκού είχε το πρωί στην Παιανία ο νέος τεχνικός του «τριφυλλιού», Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Πορτογάλος τόνισε στους «πράσινους» ότι ήρθε μόνο για να κερδίζει.

Η παρουσιάση του 64χρονου προπονητή στους «πράσινους» έγινε από τον Κώστα Αντωνίου, ο οποίος ανέφερε: «Ξέρουμε τον Ζεσουάλδο Φερέιρα. Είναι ένας προπονητής πολύ γνωστός στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Θα είναι μαζί μας για τον επόμενο 1,5 χρόνο και ελπίζουμε για πολύ περισσότερο. Θα μας βοηθήσει σίγουρα να εκπληρώσουμε τους στόχους μας».

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού ο οποίος παρουσίασε το επιτελείο του στους παίκτες. Πρόκειται για τους Νούνο Εσπίριτο Σάντο, Ζοσέ Γκόμες και Ρουί Σίλβα. Αμέσως μετά δήλωσε: «Είδα μια πολύ καλή ομάδα. Θέλω όμως να βελτιώσουμε κάποια πράγματα. Θέλω να δω πολύ δουλειά μέσα στο γήπεδο, να παρουσιάσουμε μια καλή εικόνα και να πάρουμε το πρωτάθλημα. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα το μόνο πράγμα που έχω στο μυαλό μου είναι νίκη, νίκη, νίκη».

Πηγή: gazzetta.gr