Ο Μιλένκο Τέπιτς ήταν ο δεύτερος σκόρερ του Παναθηναϊκού στην νίκη επί της Αρμάνι Μιλάνο και αφού ενημέρωσε πως νιώθει καλύτερα το τελευταίο διάστημα, «φώναξε» το σύνθημα για «νίκες παντού»!

Με αφετηρία το παιχνίδι με το Περιστέρι ο Σέρβος γκαρντ είναι συνεχώς καλύτερος και με την Αρμάνι Μιλάνο συνέχισε στους ίδιους υψηλούς ρυθμούς. Πέτυχε 13 πόντους και δήλωσε μετά το τέλος του παιχνιδιού για την επιτυχία του «τριφυλλιού» ότι «είναι μία σημαντική νίκη, δεδομένου ότι είχαμε κάποια προβλήματα. Μας δίνει ακόμη περισσότερη αυτοπεποίθηση. Ένα ματς μπορεί να αλλάξει πολλά. Τώρα είμαστε στο 4-1 κι έχουμε καλό πρόγραμμα μέχρι το τέλος της φάσης κι εν όψει ΤΟΡ 16. Όπως πάντα, θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια»

Για την προσωπική του απόδοση και τις συνεχώς καλύτερες εμφανίσεις που πραγματοποιεί σχολίασε πως «νιώθω καλύτερα, αλλά πιστεύω πως μπορώ να βελτιωθώ κι άλλο. Είμαι καλύτερα, πάντως, από πριν. Αυτό που πρέπει να κάνω είναι να συνεχίσω να δουλεύω όπως πάντα. Ξέρω τι πρέπει να κάνω. Είμαι στο σωστό δρόμο. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο, ώστε να βοηθήσω την ομάδα».
πηγή: gazzetta