Ο Ζεσουάλντο Φερέιρα είναι ο υπ’ αριθμόν ένα στόχος των Αντωνίου και Φρέιτας για την διαδοχή του Νιόπλια.  Η επόμενη μέρα του διαζυγίου με Νιόπλια και της υπηρεσιακής λύσης του Γκμοχ θέλει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να αναζητούν τον προπονητή που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία.

Κώστας Αντωνίου και Κάρλος Φρέιτας θα αρχίσουν από την Τρίτη τα ταξίδια για να περάσουν από το μικροσκόπιο τους υποψήφιους προπονητές. Ο υπ’ αριθμόν ένα υποψήφιος είναι ο Ζεσουάλντο Φερέιρα εξ ου και η επιλογή των δύο ανδρών να αρχίσουν τα ταξίδια από την Πορτογαλία. Οι υπόλοιποι είναι ο Γάλλος Πολ Λε Γκεν, ο Μεξικανός Χαβιέρ Αγκίρε, ο Ιταλός Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι και ο Αργεντινός Μαρσέλο Μπιέλσα.

Ο 64χρονος Πορτογάλος Φερέιρα συγκεντρώνει τις περισσότερες προτιμήσεις για να αντικαταστήσει τον Νίκο Νιόπλια, χωρίς αυτό να σημαίνει πως οι υπόλοιποι δεν είναι ψηλά στη σχετική λίστα. Το σίγουρο είναι ότι αφού ολοκληρωθούν οι επαφές με τους πέντε υποψήφιους, τότε θα μεταφερθούν οι εντυπώσεις στον Νικόλα Πατέρα για να παρθεί η τελική απόφαση.

Στόχος του Παναθηναϊκού είναι να τελειώσει το θέμα προπονητή όσο το δυνατόν συντομότερα ακόμα και μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Αν γίνει κάτι τέτοιο τότε ο Γιάτσεκ Γκμοχ αναμένεται να κάτσει στον πάγκο στα παιχνίδια με Ηρακλή και Μπαρτσελόνα και στη συνέχεια να παραδώσει τη σκυτάλη στον επόμενο.
πηγή: contra