Ο δεύτερος γύρος των δημοτικών εκλογών σπάει και πάλι τη 10η αγωνιστική στα δύο, όμως το ενδιαφέρον αυτή τη φορά επικεντρώνεται στο Σάββατο. Οι αναμετρήσεις Εργοτέλη-Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού-Λάρισας συγκεντρώνουν τα βλέμματα για την κορυφή, αλλά το ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
Σε μια ιδανική κοινωνία, το μόνο που θα είχαν να κάνουν θα ήταν να γυρίσουν ανάποδα τη βαθμολογία. Πρώτος ο Ατρόμητος, δεύτερος ο Πανιώνιος και το μεγάλο ντέρμπι κορυφής στη Νέα Σμύρνη. Σε τούτη την άτιμη κοινωνία, όμως, πρέπει να μάθουν να ξεπερνούν τις δύσκολες καταστάσεις και το μεταξύ τους παιχνίδι το Σάββατο, πρόκειται για ένα ματς ζωής ή θανάτου.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Η προηγούμενη αγωνιστική κύλησε εκ διαμέτρου αντίθετα για τις δύο ομάδες. Ο Ολυμπιακός έστησε πάρτι με τον Πανιώνιο, ενώ ο Εργοτέλης έφυγε χαμένος και πληγωμένος από το ΟΑΚΑ. Στο Παγκρήτιο, όμως, οι διαφορές τους, μπορεί να είναι και ομοιότητες! Ο Ολυμπιακός έχει ένα μικρό πρόβλημα εκτός έδρας, ενώ ο Εργοτέλης το έχει εντός!

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΞΑΝΘΗ
Αισίως φτάσαμε τους τρεις! Και είναι μόλις 13 Νοεμβρίου. Ο Νίκος Παπαδόπουλος θα είναι ο τρίτος προπονητής που θα καθίσει στον πάγκο της Ξάνθης τη φετινή σεζόν, απέναντι στην Κέρκυρα που με τον Μπάμπη Τεννέ στο τιμόνι της, τα ‘χει βρει μια χαρά και προχωράει σταθερά! Η ακριτική ομάδα είναι εκείνη που καίγεται στην Πάτρα.

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ
Είναι το μεγάλο ματς της αγωνιστικής. Και εξαιρετικά οριακό για τις δύο ομάδες. Ο ΠΑΟΚ ανέκαμψε από το αρνητικό του ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω από την ΑΕΚ και πέντε πίσω από την κορυφή, αν θέλει να κοιτάει ψηλότερα. Τρεις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και πέντε συνολικά, με προπονητή τον Μάκη Χάβο, που ίσως βρίσκεται… μια νίκη μακριά από τη μονιμοποίηση.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΛΑΡΙΣΑ
Η προηγούμενη Δευτέρα ήταν μια δύσκολη μέρα και για τους δύο! Ο Παναθηναϊκός έκανε κάκιστη εμφάνιση στο Περιστέρι, αλλά κέρδισε. Η νίκη τον βοήθησε να ηρεμήσει βαθμολογικά, όχι όμως και αγωνιστικά, αφού ακολούθησαν group therapy, παρατηρήσεις, γκρίνιες και γενικότερα ό,τι συμβαίνει από την αρχή της σεζόν. Η Λάρισα δεν κέρδισε στο «Κλεάνθης Βικελίδης», αλλά πέρασε την πιο ήρεμη εβδομάδα από τον Σεπτέμβριο και ως τώρα!

Πηγή: gazzetta.gr