«Ψήφο εμπιστοσύνης» πήρε ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά το Δ.Σ της Σούπερ Λίγκας, δεν θέλησε να σχολιάσει τις επιστολές από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ και τόνισε πως «ουδέποτε τέθηκε θέμα» όσο αφορά την θέση του προέδρου! Εκπρόσωπος στην ΕΠΟ ο Ζαγοράκης.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά την επιστολή του Νικόλα Πατέρα ρώτησε στο σημερινό Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας αν υπάρχει κάποια ομάδα που θέλει να θέσει θέμα προεδρίας. Ο ίδιος έλαβε αρνητική απάντηση από τις ΠΑΕ.

Ωστόσο, του ζητήθηκε να δώσει εξηγήσεις για ορισμένες κινήσεις του, όπως τις επιθέσεις κατά ορισμένων διαιτητών αλλά και την παρουσία του σε αποδυτήρια των ρέφερι σε ορισμένα παιχνίδια. Πάντως ο ίδιος υπερασπίστηκε τις απόψεις του και τις θέσεις του, παίρνοντας έτσι θέση για όλα όσα του προσάπτουν. Πάντως έτσι όπως φαίνεται, τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Μαρινάκης συνεχίζει να έχει την ψήφο εμπιστοσύνης των υπολοίπων συλλόγων της Σούπερ Λίγκας.

Πιο ισχυρός νιώθει ο Μαρινάκης

Εξερχόμενος από το Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας ο πρόεδρός της, Βαγγέλης Μαρινάκης διευκρίνισε πως ουδέποτε τέθηκε θέμα προεδρίας και ότι όλοι μαζί στην Λίγκα προχωρούν ενωμένοι και δυνατοί. Επίσης δεν θέλησε να σχολιάσει την επιστολή του Νικόλα Πατέρα.

Πιο αναλυτικά είπε: «Υπήρξε μία συζήτηση με όλα τα μέλη του Δ.Σ.. Θα βγει ένα δελτίο Τύπου που θα καλύψει το τι ειπώθηκε στο Δ.Σ.. Ομόφωνα προχωράμε ενωμένοι και δυνατοί.

Έχουμε να λύσουμε διάφορα προβλήματα τα οποία πιστεύω ότι θα τα έχουμε λύσει έως το τέλος της σεζόν. Από εκεί και πέρα δεν θα ήθελα να αναφερθώ στην επιστολή του κυρίου Πατέρα. Το δελτίο Τύπου θα τα καλύψει όλα. Ουδέποτε τέθηκε θέμα εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό μου.

Όσον αφορά στα ύποπτα παιχνίδια πάνω σε αυτό το θέμα υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα. Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως δεν μας αγγίζουν. Θα πρέπει πολύ σύντομα οι αρμόδιες αρχές να ξεκαθαρίσουν το τι γίνεται, διότι βγαίνει προς τα έξω μία εικόνα για το ποδόσφαιρό μας που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Εμείς κάνουμε καθημερινά αγώνες για την βία αλλά και γι’ αυτό το θέμα. Όλα αυτά δεν βοηθούν κανέναν. Οτιδήποτε στοιχείο βγαίνει και αν υπάρχουν στοιχεία θα πρέπει να κρίνονται από τις αρμόδιες αρχές και αν βγάλουν καταδικαστικές αποφάσεις θα τις ακολουθήσουμε όλοι.

Μέχρι τότε να μην μαυρίζουμε το άθλημα. Στο επόμενο Δ.Σ. θα καλέσουμε τους κ.κ. Τεροβίτσα και Βασσάρα για να κάνουμε μία συζήτηση με τον κ. Πιλάβιο. Επίσης ο κύριος Ζαγοράκης ήταν ο μοναδικός υποψήφιος για εκπρόσωπος της ΕΠΟ και εξελέγη από όλους, πλην του Άρη. Τέλος δεν θα ήθελα να σχολιάσω την δήλωση του κυρίου Πατέρα».

Αδαμίδης: «Θα παρεμβαίνουμε όταν πρέπει»
Νωρίτερα, ο Σταύρος Αδαμίδης είχε εκφράσει την θέση της ΑΕΚ αναφορικά με την επιστολή που είχε κοινοποιήσει στην Super League: «Τα μηνύματα που θέλαμε να στείλουμε με την επιστολή μας τα στείλαμε. Η ενότητα στην Σούπερ Λίγκα είναι αυτό που θέλουμε και το θεωρούμε αυτονόητο. Θέλουμε όμως και το καλό του πρωταθλήματος και του ελληνικού ποδοσφαίρου. Για αυτό και όποτε το κρίνουμε σκόπιμο θα παρεμβαίνουμε να ασκούμε κριτική και να λέμε τι δεν λειτουργεί σωστά»

Εκπρόσωπος στην ΕΠΟ ο Θ. Ζαγοράκης

Με εξαίρεση τον Άρη όλες οι άλλες ομάδες της Λίγκας ψήφισαν τον Θ. Ζαγοράκη για εκπρόσωπο στο Δ.Σ. της ΕΠΟ. Ήταν δε ο μοναδικός υποψήφιος για την θέση αυτή.

Πηγή: gazzetta.gr