Στη Σιένα παραμένει εκτός απροόπτου ο Νίκος Ζήσης. Η πολύ καλή του παρουσία τη φετινή σεζόν σε εγχώριες (μ.ο. 9,1π. & 2,4ασ. στην καν. περίοδο και 6,7π. & 3,0ασ. στα πλέϊ-οφ) και ευρωπαϊκές διοργανώσεις (μ.ο. 5,4π. & 1,7ασ.), σε συνδυασμό με τον εξαιρετικό χαρακτήρα που επέδειξε, εκτιμήθηκε δεόντως από τον προπονητή της Σιένα, Σιμόνε Πιανιτζιάνι αλλά και τον ισχυρό άντρα της ομάδας, Φερντινάντο Μινούτσι, οι οποίοι πριν καλά καλά τελειώσει η αγωνιστική περίοδος, του πρότειναν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους.!

Το συμβόλαιο που είχε υπογράψει πέρσι ο Ζήσης, είχε προοπτική ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο, αλλά η επιθυμία των ανθρώπων της Σιένα να επεκταθεί, ήταν τόσο έντονη, που οι διαπραγματεύσεις ουσιαστικά δεν υπήρξαν. Έτσι, πριν ολοκληρωθούν οι τελικοί του ιταλικού πρωταθλήματος και η Σιένα στεφθεί πρωταθλήτρια Ιταλίας για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, ο Νίκος Ζήσης υπέγραψε νέα συμφωνία με την ομάδα της Τοσκάνης που θα έχει διάρκεια 2+1 χρόνια.

Η διαφαινόμενη αποχώρηση του Τέρελ ΜακΙντάιρ, που οδεύει προς τη Μάλαγα, θα αυξήσει ουσιαστικά τις ευθύνες του Έλληνα πόιντ-γκαρντ και κατ επέκταση τον ρόλο του στο παιχνίδι της Σιένα, κάτι που ήταν και επιθυμία του προπονητή της ομάδας, Σιμόνε Πιανιτζιάνι.