Το σύνθημα «Si, si, si, la Decima ya esta aqui» (μτφ: «Ναι, ναι, ναι, το δέκατο είναι εδώ») χιλιάδες φίλοι της Ρεάλ πανηγύρισαν μέχρι πρωίας την κατάκτηση του Champions League απέναντι στη συμπολίτισσα Ατλέτικο. Επίκεντρο, όπως πάντα, η «Cibeles», κεντρική πλατεία της ισπανικής πρωτεύουσας, όπου το άγαλμα ντύθηκε στα χρώματα της «βασίλισσας».

Από νωρίς το απόγευμα υπήρχαν στο χώρο αρκετές εκατοντάδες φίλοι της Ρεάλ, ενώ το πλήθος άρχισε να πυκνώνει προς το βράδυ κι έγινε λαοθάλασσα μετά την ολοκλήρωση της παράτασης, όταν σε αυτό ενώθηκαν και εκείνοι που παρακολούθησαν από γιγαντοοθόνες μέσα στο «Μπερναμπέου» την κατάκτηση του τίτλου από την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι.

Το πλήθος δεν διαλύθηκε, αφού τα ξημερώματα επέστρεψε η αποστολή της ομάδας από τη Λισαβόνα και αμέσως πήγε στο κέντρο της πόλης, όπου παρά το προχωρημένο της ώρας (λίγο πριν τις 6:00 ώρα Ισπανίας) υπήρχαν ακόμη χιλιάδες φίλοι της Ρεάλ. Το τρόπαιο ήταν σε περίοπτη θέση και οι παίκτες, τα ονόματα των οποίων έγιναν συνθήματα στα χείλη των οπαδών, το γιόρταζαν με την ψυχή τους.

Οι εορτασμοί δεν σταματούν εδώ, αφού το βράδυ έχει προγραμματιστεί φιέστα στο «Μπερναμπέου».

Πηγή: sport-fm.gr