Σαν τα… μάτια τους πρέπει να προσέχουν τον ποιοτικό Τζιμπρίλ Σισέ στον Παναθηναϊκό. Ο Γάλλος φορ και πρώτος σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος τραβάει μόνος του όλο το κουπί στην επίθεση, καθώς ο Νιόπλιας δεν έχει εναλλακτικές, ενώ η δεύτερη και μοναδική λύση είναι ο Αντώνης Πετρόπουλος. Όμως ο κοζανίτης προπονητής τον Πετρογκόλ τον είχε αφήσει εκτός αποστολής στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο Γάλλος παίζει ασταμάτητα. Έχει φτάσει ήδη τα 804’, ενώ ο κατά πολλά χρόνια πιο μικρός Μιραλάς που είναι ο πρώτος σε λεπτά συμμετοχής στον Ολυμπιακό έχει μόλις 265’!

Ανάσες μόνο όταν τραυματίζεται;

Το μόνο ματς που είχε λείψει είναι αυτό στην πρεμιέρα με την SKODA Ξάνθη στη Λεωφόρο και φυσικά λόγω τραυματισμού! Ο Πετρόπουλος είχε σκοράρει, αλλά ο ΠΑΟ είχε σκοντάψει φέρνοντας 1-1. Στη συνέχεια ο Πετρογκόλ τραυματίστηκε, αλλά και που γύρισε δεν έχει… ξεκουράσει ακόμη τον 29χρονο σταρ. Με ποια λογική ο Νιόπλιας δεν πήρε δεύτερο επιθετικό κόντρα στην ΑΕΚ; Αν τραυματιζόταν ποιόν θα έβαζε; Τον Γκαρσία ή τον Μαυρία; Γιατί δεν απαίτησε δεύτερο σέντερ φορ, όταν έβλεπε τον Ολυμπιακό να γεμίζει τη…φαρέτρα του και μάλιστα, ενώ είχε αποκλειστεί πρόωρα από την Ευρώπη;

Τρεις λύσεις και εναλλακτική… Νέμεθ

Στον Ολυμπιακό μπορεί να μην έχουν επιθετικό του βεληνεκούς του Τζιμπρίλ Σισέ, αλλά έχουν 4 επιθετικούς! Οι 3 ( Μιραλάς, Πάντελιτς, Μήτρογλου) έχουν μοιραστεί το χρόνο συμμετοχής και ο 4ος ο Κρίστιαν Νέμεθ περιμένει ακόμη να πάρει λεπτά. Ο Βαλβέρδε μοιράζει την τράπουλα και βάζει μέσα τον πιο έτοιμο. Το είχε κάνει αλλάζοντας Μήτρογλου με Πάντελιτς και στη συνέχεια, με Μιραλάς.

Σε ό,τι αφορά στους Πετρόπουλο και Νέμεθ ίσως πάρουν χρόνο συμμετοχής στο Κύπελλο. Ο Ούγγρος περιφερειακός επιθετικός που έχει δείξει καλά στοιχεία όσο ήταν στην ΑΕΚ, είχε βρεθεί στην πράσινη λίστα μεταγραφών το καλοκαίρι!

Δεν παύει βέβαια να αποτελεί μία πολύ καλή λύση στην επίθεση, όσο και επένδυση για το μέλλον, ενώ εδώ που τα λέμε αν για τον Ολυμπιακό έτσι όπως είναι το ρόστερ του αποτελεί ρεζέρβα, στον Παναθηναϊκό θα μπορούσε να παίξει και…βασικός για να ανασάνει ο Σισέ. Ή ακόμη να αποτελέσει και δίδυμο στην επίθεση που θα έλυνε τα χέρια του Νιόπλια, καθώς ταιριάζουν ως αγωνιστικά χαρακτηριστικά.

Ας δούμε το χρόνο συμμετοχής τους και τα παιχνίδια.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τζιμπρίλ Σισέ 534’+ 270’= 804 λεπτά- 5 γκολ

Στη Σούπερ Λίγκα
84’ με Αρη
90’ με Καβάλα
90’ με Πανιώνιο
90’ με Εργοτέλη
90’ με ΠΑΟΚ
90’ με ΑΕΚ

Στο Τσάμπιονς Λιγκ
90’ με Μπαρτσελόνα
90’ με Κοπεγχάγη
90’ με Ρούμπιν Καζάν

Αντώνης Πετρόπουλος 90 λεπτά

90’ με SKODA Ξάνθη

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κέβιν Μιραλάς 265 λεπτά- 2 γκολ

18’ με Ηρακλή
45’ με Κέρκυρα
27’ με Αστέρα Τρίπολης
90’ με Ολυμπιακό Βόλου
85’ με SKODA Ξάνθη
90’ με Αρη

Μάρκο Πάντελιτς 157 λεπτά – 2 γκολ

29’ με Ηρακλή
60’ με Πανσερραϊκό
63’ με Αστέρα Τρίπολης
5’ με SKODA Ξάνθη

Κώστας Μήτρογλου 136 λεπτά- 1 γκολ

61’ με Ηρακλή
45’ με Κέρκυρα
30’ με Πανσερραϊκό
Κρίστιαν Νέμεθ- 0 λεπτά

Πηγή: gazzetta.gr