Το σύνθημα της νίκης για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα έδωσε ο παίκτης των «αετών» της Λισαβόνας, Σάλβιο.

Κανένα άλλο αποτέλεσμα πέραν αυτό της νίκης δεν είναι στο μυαλό των παικτών της Μπενφίκα για το παιχνίδι της φάσης των «32» κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο μέσος της ομάδας από την Πορτογαλία αναφέρθηκε επίσης και στην πολύμηνη απόχη του από τους αγωνιστικούς χώρους λέγοντας ότι είναι έτοιμος και έχει αποθεραπευτεί πλήρως.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Μετά από πεντέμισι μήνες είσαι έτοιμος να παίξεις;

«Νιώθω καλά. Έχω αποθεραπευτεί πλήρως. Όλοι οι παίκτες θέλουν να παίξουν και να βοηθήσουν. Είμαι χαρούμενος που μπορώ να είμαι στα πλάνα του προπονητή».

Σάλβιο, έχεις κερδίσει το τρόπαιο του Γιουρόπα Λιγκ. Παρότι προτεραιότητα είναι το Πρωτάθλημα, πως θα το χειριστείτε και τις δύο διοργανώσεις;

«Προτεραιότητα είναι το πρωτάθλημα, αλλά εμείς σκεφτόμαστε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θέλουμε να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ. Αργότερα θα δούμε μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε στη διοργάνωση».

Δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ παρουσιάζει αμυντικά προβλήματα και οι αντίπαλες ομάδες σκοράρουν εύκολα. Η Μπενφίκα πρέπει να έχει μια πιο επιθετική στάση στο παιχνίδι ή πρέπει να το χειριστεί διαφορετικά;

«Η Μπενφίκα θα κάνει το παιχνίδι που συνηθίζει να κάνει. Δε θα αλλάξουμε τον τρόπο που παίζουμε».

Όσο καιρό ήσουν τραυματίας είχες την ευκαιρία να βλέπεις την ομάδα να παίζει. Πως είδες την ομάδα που παρότι δεν ξεκίνησε να βελτιώνεται και ποια είναι η γνώμη σου για τον Μάρκοβιτς που αγωνίζεται στη θέση σου;

«Είναι αλήθεια ότι απ’ έξω υποφέρουμε πιο πολύ. Είδα την ομάδα να βελτιώνεται. Ο Μάρκοβιτς είναι πολύ νέος και πολύ καλός. Είμαι χαρούμενος που βοηθάει την ομάδα».

Πηγή: Sport-fm.gr