Απαντήσεις μέσα στο γήπεδο δίνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η κίνηση του Ζεπ Μπλάτερ να τον κοροϊδέψει για τις στιλιστικές του προτιμήσεις, χωρίς να ασχοληθεί για τα αγωνιστικά του επιτεύγματα, έχει πεισμώσει τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης να αποδείξει σε ολόκληρο τον κόσμο πως φέτος αξίζει το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστή της σεζόν.

Από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου ο 28χρονος παίκτης μετρά 24 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, είναι πρώτος σκόρερ στο ισπανικό πρωτάθλημα, ξεχωρίζει στη «βασίλισσα» και έχει τη μεγάλη ευκαιρία να αγωνιστεί με την εθνική ομάδα της πατρίδας του στο Μουντιάλ.

Ο «CR7» αποδεικνύεται ασταμάτητος σε κάθε παιχνίδι και χάρη σε εκείνον – σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις – καταφέρνει να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Χθες ο διεθνής άσος πέτυχε χατ-τρικ, ενώ έδωσε και ασίστ στον Μπενζεμά για να σκοράρει στη χθεσινή νίκη (5-1) επί της Σοσιεδάδ.

Οι οπαδοί, όμως, των «μερένχες» αναγνωρίζουν τις προσπάθειες του Ρονάλντο και για αυτό τον λόγο κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα φώναξαν «Χρυσή Μπάλα, Κριστιάνο, Χρυσή Μπάλα, Χρυσή Μπάλα…».


Πηγή: sport-fm.gr