Ο Θοδωρής Παπαλουκάς μίλησε για το περσινό πρωτάθλημα που θα του μείνει… απωθημένο.

«Ήρθα στον Ολυμπιακό για να πάρουμε τίτλους. Σε αυτές τις δύο σεζόν κατακτήσαμε μόνο έναν. Φυσικά και δεν είμαι ικανοποιημένος. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια, παρόλα αυτά δεν τα πήγαμε όσο καλά θα ήθελα εγώ, αλλά πιστεύω και όλοι στην ομάδα και ο κόσμος. Τώρα κάνουμε μια νέα προσπάθεια», είπε στον Πρωταθλητή.

Για τον Ντούσαν Ιβκοβιτς: «Ναι, είμαι χαρούμενος που συνεργάζομαι με τον κόουτς Ίβκοβιτς. Στη Ρωσία μου έδωσε την ευκαιρία να εξελιχθώ σαν παίκτης και ως άνθρωπος, κάτι που ήταν πολύ σημαντικό για μένα. Ουσιαστικά ο Ντούντα αποτέλεσε την απαρχή της καριέρας μου όταν έφυγα από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2002».

Για τον Μίλος Τεόντοσιτς: «Το έχω πει πάρα πολλές φορές. Τον θεωρώ ήδη μεγάλο παίκτη και τον πίστευα ως τεράστιο ταλέντο όταν ο κόσμος τον αμφισβητούσε έντονα. H άποψή μου είναι ξεκάθαρη. Είναι μεγάλο κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό».

Για τον Βασίλη Σπανούλη: «Η προσθήκη του Βασίλη Σπανούλη είναι μια πολύ μεγάλη επιτυχία της ομάδας όπως το σκέφτομαι εγώ στο μυαλό μου. Γιατί αποδυναμώνεις τον βασικό σου αντίπαλο σε μια σημαντική θέση και παίρνεις έναν τέτοιο παίκτη. Τους αναγκάζεις να πάρουν άλλο παίκτη στη θέση του, ενδεχομένως ξένο, και παράλληλα ενισχύεσαι εσύ!».

Για το αν θα ήθελε να είναι στη θέση του Σπανούλη όταν θα πάει στο ΟΑΚΑ: «Η αλήθεια είναι πως για το Βασίλη θα είναι πιο δύσκολο από ότι για όλους τους υπόλοιπους παίκτες του Ολυμπιακού εκείνο το βράδυ. Έχουμε συνηθίσει, όμως, σε τέτοια κατάσταση και το μόνο που μας ανησυχεί είναι η σωματική μας ακεραιότητα. Όπως για όλους μας, έτσι και για το Βασίλη, πιστεύω ότι το μόνο που θα τον νοιάζει εκείνη την στιγμή είναι να κερδίσει η ομάδα του».

Πηγή: gazzetta.gr