Τις νέες κάρτες διαρκείας του ΟΦΗ παρουσίασαν ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Ανδρέας Μανουσάκης, ο εμπορικός διευθυντής, Πάνος Κατσαΐτης και ο υπεύθυνος Τύπου, Μανόλης Χρονάκης, με κεντρικό σύνθημα της παρουσίασης «όλοι στο Γεντί Κουλέ».

Μάλιστα, οι διοικούντες την ομάδα του Ηρακλείου γνωρίζοντας την δύσκολη οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην Κρήτη και όχι μόνο, μείωσαν αρκετά τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας σε σχέση με πέρυσι.

Σε αυτές υπάρχει 10% έκπτωση για τους περσινούς κατόχους διαρκείας, η οποία έκπτωση θα ισχύει για έναν μήνα από την ημέρα κυκλοφορίας τους, 10% έκπτωση για αγορά 5 έως 9 απλών εισιτηρίων, 20% έκπτωση για αγορά 10 ως 20 απλών εισιτηρίων, έκπτωση 20% σε ανέργους, πολύτεκνους και φοιτητές, 25% έκπτωση για τους γονείς των παιδιών που είναι στις Ακαδημίες του ΟΦΗ.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Ανδρέας Μανουσάκης, υπογράμμισε:

«Η νέα χρονιά ξεκινά με την κυκλοφορία των νέων εισιτηρίων διαρκείας. Αντιλαμβανόμενοι τις οικονομικές δυσκολίες που υπάρχουν σε όλο τον κόσμο και την κοινωνία, έχουν γίνει μεγάλες μειώσεις στις τιμές των εισιτήριων. Υπάρχουν διαρκείας από 80 ευρώ. Επίσης θα υπάρχουν και επιπλέον εκπτώσεις και παροχές στους κατόχους, ενώ προσιτές θα είναι τιμές για όλους και στα απλά εισιτήρια κάθε αγώνα.

Θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία σε όλο τον κόσμο να δει από κοντά την ομάδα, η οποία χρειάζεται τη βοήθεια του κόσμου. Σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια, φέτος είμαστε σε μια αφετηρία χωρίς προβλήματα. Και φέτος ο κόσμος θα πρέπει να αγκαλιάσει την ομάδα γιατί αυτός είναι ο αιμοδότης της και τον θέλουμε κοντά μας για να ζήσουμε μεγάλες στιγμές. Θέλουμε να έχουμε γεμάτο γήπεδο για να προσφέρουμε χαρές σε όλους. Υπάρχει μια θετική αύρα και ενέργεια που πρέπει να την αξιοποιήσουμε. Να είναι sold out σε κάθε αγώνα και να υπάρχει η βοήθεια όπως γίνεται σε κάθε αγώνα μέχρι τώρα.

Θα ζητηθεί από επιχειρήσεις της πόλης μας και όχι μόνο να παρέχουν εκπτώσεις στους κατόχους διαρκείας. Θα είναι δωρεάν η συμμετοχή τους στο πρόγραμμα και θα μπορεί κάθε επιχείρηση να επιλέξει ελεύθερα το τι θέλει να προσφέρει. Τέλος Αυγούστου θα συμπληρωθεί η λίστα όλων των επιχειρήσεων, ενώ μια φορά το μήνα θα δίνεται ενημερωτικό φυλλάδιο για τις νέες επιχειρήσεις που θα μπουν στο πρόγραμμα».

Ενώ για το θέμα της «Θύρας 6» συμπλήρωσε:

«Είναι ένα σύνθετο θέμα, έχουμε προσπαθήσει να την αξιοποιήσουμε γιατί και είναι άσχημο να είναι άδεια. Το πρόβλημα όμως είναι με την αστυνομία και την ασφάλεια του πάγκου των φιλοξενούμενων. Κάναμε προσπάθεια να μπει ειδικό πλαστικό τζάμι, αλλά υπάρχει πρόβλημα με την τηλεόραση. Υπάρχει πρόγραμμα όμως να αλλάξουν κάπως οι πάγκοι και θα πιστεύουμε ότι θα ξεπεράσουμε το πρόβλημα με την αστυνομία. Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν ώστε η θύρα 6 να είναι ανοικτή. Είναι παλιό το γήπεδο, αλλά με κάποιες παρεμβάσεις μπορεί να βελτιωθεί. Γίνονται οι μελέτες για αυτές τις παρεμβάσεις για πάρουμε την άδεια, αλλά να παρέχει και ασφάλεια στον κόσμο, ενώ για τα φώτα έχουμε προσφορές για άλλου είδους φωτισμό. Γίνονται και κάποιες προεργασίες ήδη και περιμένουμε να συμβάλει με τη βοήθειά του και ο κόσμος, ώστε το γήπεδο να είναι και ασφαλές και σε καλή κατάσταση».

Από την πλευρά του ο εμπορικός διευθυντής του ΟΦΗ, Πάνος Κατσαΐτη, τόνισε:

«Είναι σημαντικό να καταλάβουμε όλοι μας πόσο σημαντική είναι η προπώληση των καρτών διαρκείας. Δείχνει τη δύναμη και τη βοήθεια του κόσμου και είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμάς. Ξέροντας τις δύσκολες στιγμές που περνά ο κόσμος έχουμε κάνει σημαντικότατη μείωση τιμών στις κάρτες διαρκείας, αλλά και στα απλά εισιτήρια αγώνων.

Έχουμε χωρίσει τους αγώνες σε δύο γκρούπ σε ότι έχει να κάνει με τα απλά εισιτήρια. Στο πρώτο γκρούπ είναι οι αγώνες με ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, Άρη Ατρόμητο, Αστέρα Τρίπολης, Εργοτέλη, Πλατανιά και ΠΑΣ Γιάννενα, ενώ στο δεύτερο γκρούπ αυτούς με Καλλονή, Απόλλωνα, Πανιώνιο, Ξάνθη, Πανθρακικό, Λεβαδειακό, Βέροια και την 4η ομάδα που θα βγει από τη Football League».

Αναλυτικά οι τιμές των διαρκείας:

Για τη Θύρα 1 80€ από 100€ πέρσι
Στη Θύρα 4,5 90€ από 120€
Στη Θύρα 2 200€ από 300€
Στη Θύρα 8 250€ από 300€
Στη Θύρα 7 300€ από 400€
Στη Θύρα 9 VIP 300€ από 400€ και
Στη Θύρα 9 VVIP 600€ από 1000€.

Πηγή: Sport-fm.gr