Προτεραιότητα αποτελεί για την ΑΕΚ η κατασκευή νέου γηπέδου, σύμφωνα με όσα ανέφερε στη γραπτή του δήλωση ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Πρόκειται για ένα όνειρο που έχουν όλοι οι οπαδοί της Ένωσης εδώ και οχτώ χρόνια, με τον γνωστό επιχειρηματία να επιθυμεί να το κάνει πραγματικότητα.

Ο «τίγρης» ασχολείται καθημερινά με το συγκεκριμένο θέμα, έχοντας επαφές με κατασκευαστικές εταιρίες και αρχιτέκτονες που μπορούν να αναλάβουν την ανέγερση του γηπέδου στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας.

Όλα δείχνουν ότι οι Ιταλοί που κατασκεύασαν το «Juventus Stadium» είναι εκείνοι που θα αναλάβουν το συγκεκριμένο έργο για την Ένωση, αν και υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να συμμετάσχουν και Έλληνες.

Χθες στο οικόπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας βρέθηκαν ξανά τοπογράφοι για να κάνουν τις απαραίτητες μετρήσεις, οι οποίες θα είναι χρήσιμες για τη συνέχεια του πλάνου.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι κινήσεις για την εκκαθάριση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ. Οι διαδικασίες προχωρούν, ενώ χθες διακόπηκε η συνεργασία του συλλόγου με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας.

Όσοι εργαζόμενοι επιθυμούν μπορούν να κρατήσουν τον αριθμό τους, αλλά θα πληρώνουν εκείνοι τους λογαριασμούς τους.

Πηγή: sport-fm.gr