Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα κονταριστεί απόψε στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ (22:05, ΑΝΤ1) και ο ο προπονητής των Κροατών, Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς, εξέφρασε την προτίμησή του να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ χωρίς τον Μουσλίμοβιτς.

Διαβάστε τι δήλωσε αναλυτικά για τον Βόσνιο επιθετικό του ΠΑΟΚ, τον τρόπο που θα προσεγγίσει η ομάδα του τον σημερινό αγώνα αλλά και τις διαφορές των ελληνικών από τις ισπανικές ομάδες (καθώς η Ντιναμό θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ μετά τη νίκη επί της Βιγιαρεάλ στην πρεμιέρα).

Ο Χαλίλχοτζιτς μίλησε…

…για τον Ζλάταν Μουσλίμοβιτς

«Ελπίζω να μην παίξει, αλλά για τον ίδιο εύχομαι τα καλύτερα. Έχω διαβάσει το παιχνίδι του. Και εμείς στην άμυνα έχουμε έναν πολύ έμπειρο αμυντικό, όπως ο Μπίσκαν, που νομίζω ότι θα τα καταφέρει απέναντι στον Μουσλίμοβιτς».

…για το ποιο θα είναι το κλειδί του αγώνα:

«Σίγουρα θα παίξουμε προσεκτικά, τουλάχιστον στο ξεκίνημα, μέχρι να δούμε αν μπορούμε να γίνουμε επικίνδυνοι. Η δική μου επιθυμία είναι να ελέγξουμε το ρυθμό, μέσα σε ένα δύσκολο περιβάλλον και μετά να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι στο στόχο του αντιπάλου. Πιστεύω ότι θα χρειαστεί τουλάχιστον ένα γκολ ή δύο για την ισοπαλία ή για τη νίκη».

…για τις διαφορές που έχουν Βιγιαρεάλ και ΠΑΟΚ:

«Σε κάποια στοιχεία υπάρχουν διαφορές. Οι Ισπανοί παίζουν πολύ πιο τεχνικά, ενώ οι Ελληνες πιο δυνατά. Ειδικά τώρα θα έχουν και την υποστήριξη των οπαδών τους. Τα παιδιά μου είναι νεαροί και χωρίς μεγάλη εμπειρία και μερικές και λίγο αφελείς. Ελπίζω ότι δε θα υποκύψουμε στην πίεση».

Πηγή: gazzetta.gr