Μπορεί χθες να υπήρχε ρεπό, αλλά ο Φάμπρι ήταν στην Παιανία και είχε αρχίσει… μόνος του να προετοιμάζει τα πλάνα του για το ματς της Κυριακής απέναντι στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο Ισπανός προπονητής προβληματίζεται για τη θέση του σέντερ φορ, καθώς ο Τοτσέ έκανε και χθες θεραπεία, ίσως αύριο να δοκιμάσει να μπει στο κανονικό πρόγραμμα, αλλά επειδή προέρχεται από θλάση είναι δύσκολο και επικίνδυνο να παίξει από την αρχή.

Ο 57χρονος τεχνικός σκέφτεται σοβαρά να χρησιμοποιήσει στο βασικό σχήμα τον Λουτσιάνο Φιγκερόα. Ο Αργεντινός επιθετικός δεν είναι ακόμη σε θέση να βγάλει 90λεπτο, αλλά μην έχοντας άλλη επιλογή, είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιηθεί από την αρχή και να μοιραστεί το χρόνο στην κορυφή της επίθεσης με τον Τοτσέ.

Ο Φάμπρι προσανατολίζεται σε μία ακόμη αλλαγή, με τον Ζέκα να περνά σε θέση δεύτερου αμυντικού χαφ (θα λείπει και πάλι ο τιμωρημένος Βιτόλο) στο πλευρό του Σο, καθώς δεν έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσία του Τριανταφυλλόπουλου στο κέντρο. Σε αυτή την περίπτωση κι εφόσον παίξουν Φιγκερόα ή Τοτσέ σε θέση σέντερ φορ, ο Γιοκίν έχει τον πρώτο λόγο για να παίξει ακριβώς από πίσω του.

Πηγή: sport-fm.gr