Τη διαβεβαίωση στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού πως έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στον αστράγαλο και θα δικαιώσει τους ανθρώπους της ομάδας για την επιλογή του έδωσε ο Λουτσιάνο Φιγκερόα.

Ο Αργεντινός επιθετικός αναμένεται το μεσημέρι της Παρασκευής (13:30) στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις κι εφόσον δεν προκύψει πρόβλημα θα υπογράψει ως το τέλος της σεζόν. Δεν θα εισπράξει περισσότερα από 80.000 ευρώ, ενώ θα μπει σχετική οψιόν που θα ενεργοποιηθεί ανάλογα με τις εμφανίσεις του.

Σε ό,τι αφορά στο ζήτημα που προέκυψε σχετικά με το αν αποδεσμεύτηκε πριν μπει ο Φεβρουάριος, στον Παναθηναϊκό επικοινώνησαν με τον πατέρα του παίκτη, που εκτελεί και χρέη μάνατζερ, ο οποίος και τους διαβεβαίωσε πως ο γιος του έμεινε ελεύθερος στις 31 Ιανουαρίου και συνεπώς μπορεί να αποκτηθεί.

Δύσκολα για στόπερ
Ο Παναθηναϊκός πέρα από την απόκτηση επιθετικού έχει δικαίωμα και για άλλες προσθήκες ελεύθερων παικτών. Ωστόσο οι πιθανότητες ενίσχυσης με έναν στόπερ είναι ελάχιστες, λόγω έλλειψης χρημάτων.

Είδε Μπουχαλάκη, «βλέπει» Κόρμπο
Τον 20χρονο μέσο του Εργοτέλη, Ανδρέα Μπουχαλάκη, παρακολούθησε άνθρωπος του Παναθηναϊκού χθες στην αναμέτρηση με το Θρασύβουλο. Πάντως η περίπτωση αυτή δεν είναι απλή, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2016, ενώ παρακολουθείται και από τον ΠΑΟΚ.

Ψηλά στη λίστα των «πράσινων» για το καλοκαίρι βρίσκεται ο Παναγιώτης Κόρμπος, ο οποίος μένει ελεύθερος από τον Λεβαδειακό το καλοκαίρι. Εφόσον δεν βρεθεί κάτι καλύτερο, θα γίνει προσπάθεια να «κλειστεί» από τώρα ο 27χρονος άσος. Στον Παναθηναϊκό έχει προταθεί και ο Σωκράτης Φυτανίδης, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τον Ατρόμητο και ήδη έχει γίνει μία διερευνητική επαφή μαζί του.

Πηγή: sport-fm.gr